Snart klar for å bruke det du har lært på mastern inn i arbeidslivet?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Trigges du av spennende problemstillinger og muligheten til å utvikle deg og din kompetanse hos en attraktiv virksomhet med et spennende samfunnsoppdrag? Bli Tech Traduate hos en av Norges mest innovative virksomheter!

Vi ønsker deg som er ferdig med din master i løpet av 2023, og som vil bli en del av et av Norges største IT-miljøer gjennom vårt 1-årige Tech Graduate program.
Som graduate hos oss går du rett inn i en fast stilling, og vil det første året være en del av vårt Tech Graduate program. Gjennom programmet blir du en del av et større nettverk og får knytte kontakter på tvers av hele organisasjonen. Vi ønsker å gi deg en mykere overgang fra skolebenken til arbeidslivet ved å bistå med faglig oppfølgning, trygghet og morsomme sosiale aktiviteter gjennom hele året som Tech Graduate. Vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver, og muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Du får bruke din kompetanse samtidig som du tilegner deg ny kunnskap sammen med noen av de beste på ditt fagfelt!

Oppstart: august 2023

Vi tilbyr

Hos oss får du:

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle sake
 • store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag
 • etablere nettverk og få mange gode venner. Det er kanskje noe av det beste ved å være Tech Graduate. Gjennom programmet blir du kjent med andre nyutdannede i
 • hele Skattetaten som du vil ha glede av i hele din karriere hos oss - og vi tror du vil få flere nye gode venner både der og gjennom Ung i Skatt, som er en sosial
 • møteplass for våre yngre medarbeidere
 • engasjerte ledere og faddere
 • utfordrende oppgaver, store fagmiljø og gode utviklingsmuligheter. IT i Skatteetaten har ett av Norges største IT-miljøer med over 900 faste ansatte. Du har mulighet til å prøve andre fagområder og stillinger dersom du finner noe enda morsommere enn det du startet med
 • kompetanseutvikling gjennom deltakelse på ulike kurs og samlinger

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Som Tech Graduate ansettes du i fast stilling og lønnes som rådgiver/overingeniør (kode 1434/1087) fra kr. 550.000 til 590 000. Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt. 

 

Kvalifikasjoner

 • du fullfører en masterutdanning innen IT/teknologi i løpet av 2023
 • gode akademiske resultater i relevante fagområder
 • erfaring med Java, Kotlin og/eller JavaScript
 • det er en ønskelig du har kompetanse innen noe av teknologien i stacken vår (se tekst ovenfor)
 • du må kunne formulere deg godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. 

Personlige egenskaper

Vi jobber ofte sammen i ulike team og derfor kommer gode samarbeids- og kommunikasjonsevner godt med. Vi liker å ta i bruk ny teknologi og utvikle oss videre, og verdsetter en kultur hvor vi bygger egen kompetanse og deler av vår kunnskap med våre kolleger. Om du er litt nytenkende i måten du løser utfordringer på, tar initiativ og er litt nysgjerrig tror vi at du vil passe godt inn hos oss.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 09.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Helge Bendixen
helge.bendixen@skatteetaten.no
Tlf: 913 87 147

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler