Snart klar for å bruke det du har lært på studiene inn i arbeidslivet?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Snart klar for å bruke det du har lært på studiene inn i arbeidslivet? Trigges du av spennende problemstillinger og muligheten til å utvikle deg og din kompetanse hos en attraktiv virksomhet med et spennende samfunnsoppdrag?  Bli tech graduates hos en av Norges mest innovative virksomheter!

Vi ønsker deg som er ferdig med din mastergrad innen IT/teknologi i løpet av 2023, og vil være en del av Norges største IT-miljøer gjennom vårt 1-årige Tech Graduate program.

Som graduate hos oss går du rett inn i en fast stilling, samtidig som du vil være en del av et større nettverk og får knytte kontakter på tvers av organisasjonen. Vi ønsker å gi deg en mykere overgang fra skolebenken til arbeidslivet ved å bistå med faglig oppfølgning, trygghet og morsomme sosiale aktiviteter gjennom hele året. Vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver, og muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Du får bruke kompetansen din samtidig som du tilegner deg ny kunnskap sammen med noen av de beste på ditt fagfelt.

Tech Graduate IT strategi og innovasjon:
Vi søker Tech Graduates som vil jobbe med utprøving av nye og innovative løsninger for innenfor maskinlæring, stordataanalyse og skyteknologi. Du vil jobbe med behovskartlegging, datamodellering, modellutvikling og programmering – hovedsakelig i Python, men noe programmering i Java/Kotlin vil det også bli. Du vil også jobbe med den omkringliggende infrastrukturen som bygg-pipelines.

Du har sannsynligvis interesse for matematikk, statistikk eller informatikk, og gjerne en kombinasjon av disse da du i rollen vil jobbe med alle disse fagfeltene. 

Vi tilbyr

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.

Kvalifikasjoner

Vi jobber ofte sammen i ulike team og derfor kommer gode samarbeids- og kommunikasjonsevner godt med. Vi liker å ta i bruk ny teknologi og utvikle oss videre, og verdsetter en kultur hvor vi bygger egen kompetanse og deler av vår kunnskap med våre kolleger. Om du er litt nytenkende i måten du løser utfordringer på, tar initiativ og er litt nysgjerrig tror vi at du vil passe godt inn hos oss.

(Personlig egnethet vil vektlegges)

Personlige egenskaper

Jo, fordi du gjennom en Tech Graduate stilling hos oss får:  

  • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker du kan lese om på nett og se på nyhetene  
  • etablere nettverk og få mange gode venner. Det er kanskje noe av det beste ved å være Tech Graduate. Gjennom programmet blir du kjent med andre nyutdannede i hele Skatteetaten som du vil ha glede av i hele din karriere hos oss - og vi tror du vil få flere nye gode venner. Venner får du nok også gjennom Ung i Skatt, som er en sosial møteplass for våre yngre medarbeidere.  
  • engasjerte ledere og faddere.   
  • utfordrende oppgaver, store fagmiljø og gode utviklingsmuligheter. IT i Skatteetaten har ett av Norges største IT-miljøer med over 900 faste ansatte. Derfor har du mulighet til å prøve andre fagområder og stillinger dersom du skulle oppdage et noe annet er enda morsommere enn det du startet med.    
  • kompetanseutvikling gjennom deltakelse på ulike kurs og samlinger   
  • fleksitid og betalt overtid   
  • trening i arbeidstiden   
  • en raus personalpolitikk   
  • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger   

Som Tech Graduate ansettes du i fast stilling og lønnes som rådgiver/overingeniør (kode 1434/1087) fra kr. 550.000 til 590 000. Stillingen har seks måneders prøvetid.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 09.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Silje Sandberg
Silje.Sandberg@skatteetaten.no
Tlf: 454 83 310

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler