Sommervikarer - Gen. biblioteksarbeid

Avdeling Tilvekst og kunnskapsorganisering har ledig 15 - 20 sommervikariater innenfor generelt bibliotekarbeid i Mo i Rana.

Vi tilbyr

  • Lønn som stillingskode 1070 Sekretær (fra ltr. 25). Aktuell lønnsplassering for stillingen er ltr. 30-40 som for tiden utgjør brutto fra kr. 28.200 - 31.725 pr måned avhengig av kvalifikasjoner
  • Medlemskap i Statens Pensjonskasse dersom vilkårene er oppfylt
  • Nasjonalbiblioteket er IA-bedrift

Annet
Vi har behov for våre sommervikarer i periodene våre faste medarbeidere avvikler ferie, i perioden juni-august. Dersom det er tidspunkt i denne perioden du ikke kan jobbe, ber vi om at det opplyses om det i søknaden.

Kun elektroniske søknader innsendt og registrert i vårt rekrutteringssystem vil bli behandlet. For å sende inn søknad, klikk "søk på stillingen" øverst i annonsen. 

 

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har en påbegynt bibliotekfaglig utdannelse eller tilsvarende. Erfaring fra lignende arbeid kan oppveie for utdanningsønsket.

Personlige egenskaper

Våre sommervikarer må kunne arbeide effektivt, resultatorientert, grundig og selvstendig. Det er viktig for oss at du er initiativrik, og at du bidrar til et godt arbeidsmiljø der vi hjelper hverandre med å gjøre en god jobb.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 26.03.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Nasjonalbiblioteket
Henrik Ibsensgate 110
0255 Oslo

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler