Spesialkonsulent IKT/Release Manager

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Virksomhetsområdet Tjenesteutvikling er ansvarlig for leveranser av utviklings-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet. Virksomhetsområdet Tjenesteutvikling består av 4 avdelinger, hvorav avdelingen Test og driftsoverlevering ivaretar kvalitetssikring og sikrer kontrollert produksjonssetting og overlevering av nye og endrede tjenester.

Driftsoverlevering er en av to seksjoner underlagt avdeling Test og driftsoverlevering. Driftsoverlevering har ansvar for å planlegge, forberede og koordinere operative produksjonssettinger, oppstartstøtte og overleveringer i programmer, prosjekter og leveranser til forvaltnings- og driftsmiljøene. Seksjonen skal bidra til effektiv utnyttelse av Release & Deployment-metodikken i leveranser av alle størrelser og kompleksitet på taktisk og operativt nivå. I tillegg er kontinuerlig utvikling av metodikk i tråd med modernisering av sykehusdrift og helseteknologi et viktig fokusområde.

Vi søker en fagperson med god kjennskap til IKT-teknologi og IKT-prosjekter, og som samtidig har praktisk erfaring med realisering av løsninger. Å være pådriver i operasjonalisering av Release & Deployment-metodikken i sentrale prosjekter og programmer vil være en viktig oppgave. Stillingen vil inneha en sentral rolle i Sykehuspartners virksomhet.
I denne stillingen vil du samarbeide tett med helseforetakene om å planlegge og gjennomføre endringer på kritiske pasientnære systemer. Det er derfor en fordel med kjennskap til helseteknologi.

Vi trenger deg som har gjennomslagskraft til å utgjøre en forskjell med tanke på å ivareta kvalitet i våre leveranser. For å trives hos oss må du like komplekse utfordringer og kunne kommunisere profesjonelt på alle nivåer i og utenfor organisasjonen.

Vi kan love deg en spennende arbeidshverdag med omfattende ansvar og store faglige utfordringer.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med dyktige kollegaer
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Bred IT-kompetanse
Generell erfaring fra å jobbe med ITIL rammeverket
Erfaring i fra å jobbe med og i Release prosessen
Erfaring med prosjektledelse
Erfaring fra helseteknologi, og gjerne PAS/EPJ løsninger
Inneha gode kunnskaper om Change prosessen
Inneha god kunnskap og erfaring i bruk av verktøy som støtter opp om Release/Change prosessen som, HP-SM eller tilsvarende
Minimum 2-5 års erfaring med innføringsprosesser innen IKT
Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

Personlige egenskaper

Utadvendt person med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Kunde og serviceorientert
Trives med å lede/veilede andre
Nysgjerrig, analytisk og strukturert
Initiativrik, løsningsorientert og opptatt av kvalitet på leveranser
God forretningsforståelse og høy gjennomføringsevne
Evnen til raskt sette seg inn i oppdraget og problemstillinger knyttet til fagområdet
Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
Selvstendig, men trives samtidig med å jobbe i prosjektteam som deltager og som drivende kraft.
Trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo
Personlig egnethet til stilling vil bli vektlagt høyt

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 03.06.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Jan Erik Sjøberg
Tlf: 90731926

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler