Spesialkonsulent IKT

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje i en av Norges største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Har du ikke alle kvalifikasjonene vi ser etter, men er ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norge med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Sykehuspartner utvikler og drifter IKT-løsninger fra Flekkefjord i sør til Tynset i nordøst og opererer både lokalt og fra sentrale datasentre med stor betydning for deg som pasient eller pårørende.

Seksjon for Applikasjonsdrift har ansvaret for en bred portefølje applikasjoner inndelt i kategoriene kliniske applikasjoner, medisinske serviceapplikasjoner og administrative applikasjoner. De viktigste applikasjonene innenfor disse kategoriene er blant annet elektroniske pasientjournal-systemer, kurve- og medikasjonsystemer, laboratoriesystemer, røntgensystemer, økonomi- og regnskapssystemer.

Vi søker etter medarbeidere som vil inngå i vårt team for applikasjonsdrift av tjenester for kliniske systemer som er sentrale for pasientbehandling. Seksjonen innehar høy faglig kompetanse, og det er store muligheter for personlig og faglig utvikling. Arbeidssted kan være Oslo, Østfold, Hamar, Grimstad eller Porsgrunn. Oppgi i søknaden din hvilket arbeidssted som er aktuelt for deg.

Vi tilbyr

En interessant og selvstendig stilling i en svært spennende og samfunnsnytting bransje
Hyggelig arbeidsmiljø, med dyktige kolleger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Solid og bred teknisk kompetanse innenfor Microsoft-teknologier
Kjennskap til SQL Database
Kjennskap til integrasjon
Kjennskap til scripting
Prosjekterfaring
ITIL kunnskap eller sertifisering foretrekkes
Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse

Personlige egenskaper

Du må være serviceinnstilt og ha fokus på kunde
Du må kunne jobbe selvstendig og i team
Du må kunne levere under press
Du må ha godt humør
Du må like utfordringer
Personlig egnethet for stillingen

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 02.09.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Kliniske og små applikasjoner
0275 Oslo

Kontaktperson:
Eva Ericsson Lauritsen
eva.ericsson.lauritsen@sykehuhspartner.no

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler