Spesialkonsulent - Tjenesteovervåkning

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Ønsker du å være med å etablere og videreutvikle overvåkningsløsninger slik at sykehusene får mer stabile IKT-løsninger? Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag?

Sykehuspartner står foran mange nye og spennende utviklingsprosjekter og søker etter deg som vil være med på å utvikle deg selv i en spennende IKT-virksomhet. Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norden med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene.

På Driftssenteret ønsker vi å styrke bemanningen med en ny medarbeider som skal etablere og utvikle måling av tjenestekvalitet og tjenestebasert overvåkning i Sykehuspartner.

Du skal samordne aktivitetene med interne og eksterne aktører, samt påse at arbeidet skjer i tett samarbeid med andre prosjekter. Du må spesialisere deg innen målings- og overvåkningsprodukter.

Dette er en svært spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover og gir en mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; Helse-IKT!

Helse Sør-Øst skal modernisere IKT-infrastrukturen ved sykehusene fremover, noe som bidrar til at dette blir en svært spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, og som gir mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Søknader behandles fortløpende.

Vi tilbyr

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
Gode pensjons- og forsikringsvilkår
Mulighet for faglig utvikling
Et godt og uformelt arbeidsmiljø i en av Norges største IKT-bedrifter
Fleksible arbeidstidsordninger
Mulighet til å bidra i spennende endrings- og utviklingsprosesser
Sentral beliggenhet på Skøyen, med kort vei til offentlig kommunikasjon

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Erfaring med utvikling
Erfaring med C, Java og/eller .Net
Erfaring med overvåking og måling av IT-tjenester og infrastruktur er en fordel
Kjennskap til ITIL-rammeverket
Behersker norsk skriftlig og muntlig svært godt

Personlige egenskaper

Evne til å sette seg inn i prosesser, systemfunksjonalitet og teknologi
Nøyaktig, analytisk og strukturert
Selvgående med god arbeidskapasitet
Flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig
Relevant erfaring kan kompensere for krav til utdanning
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Driftssenteret
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Kjetil Skinlo
Tlf: 90649989

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler