Spesialrådgiver - strategi og analyse

I kreftfaglig avdeling ved Kreftforeningens hovedkontor i Oslo er det ledig stilling som Spesialrådgiver – strategi og analyse.

For Kreftforeningen har det vært særlig viktig å løfte frem at kliniske studier må bli en del av behandlingstilbudet i helsetjenesten, etablering av insentiver for kliniske studier i helsetjenesten og oppbygging av infrastruktur for kliniske studier. Vår nye medarbeider skal bidra med å styrke vårt påvirkningsarbeid innenfor kliniske studier og rask tilgang til behandling. Stillingen vil inngå i seksjon strategi og analyse.

Stillingen er selvstendig og strategisk – det vil si at i tillegg til formalkompetansen bør den personen vi ser etter ha erfaring fra yrkeslivet og evne til strategisk tenkning, herunder helseøkonomisk forståelse. Det er også viktig med et godt faglig nettverk.

Oppgaver:

  • Oppsummere og analysere relevant forskning om kreftbehandling, infrastruktur, rammevilkår mm.
  • Oppfølging av Handlingsplan om kliniske studier.
  • Utarbeide og iverksette strategiske og kreftfaglige anbefalinger i samarbeid med andre fagpersoner.
  • Rådgivning og bistand til andre i vurdering av problemstillinger innfor tematikken kliniske studier og kreftbehandling.

Kompetanse:

  • Høyere utdanning på masternivå.
  • Erfaring fra arbeid med kliniske studier/helseøkonomiske problemstillinger.
  • Erfaring fra eller god kompetanse om helsetjenestene i Norge.

Egenskaper:

  • Selvstendig og initiativrik.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
  • Gode samarbeidsevner.

Personlig egnethet vektlegges. 

Vi tilbyr lønn etter avtale, pensjonsordning i Statens pensjonskasse og fleksibel arbeidstidsordning. Vårt arbeidsmiljø skal preges av mangfold og høy kompetanse.

Kreftforeningen har tobakksfri arbeidstid, og vi forutsetter at arbeidstaker er snus- og røykfri i arbeidstiden.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonssjef Frank Hernes, tlf. 957 86 325 eller sentralbord 21 49 49 21.

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystem samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden. Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge, med 113 500 medlemmer, 27 000 frivillige og 190 medarbeidere. Vårt formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Inntektene våre får vi fra testamenter, gaver, medlemskontingenter og tippemidler. Vi har hovedkontor i Oslo og distriktskontorer i åtte byer.

Søknadsfrist: 30.11.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Kreftforeningen

Kontaktperson:
Frank Hernes, seksjonssjef
Tlf: 957 86 325 eller 21 49 49 21

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler