Spesialrådgiver/Testleder

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Virksomhetsområdet Tjenesteutvikling er ansvarlig for leveranser av utviklings-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet. Virksomhetsområdet Tjenesteutvikling består av 4 avdelinger, hvorav avdelingen Test og Driftsoverlevering, ivaretar kvalitetssikring, og sikrer kontrollertproduksjonssetting og overlevering av nye og endrede tjenester.

Regionalt testsenter er en av to seksjoner underlagt avdelingen og er Sykehuspartners sentrale enhet for leveranser innen fagområdet test. Med et helhetligansvar for test og verifikasjon av regionale og lokale prosjekter og endringer, sørger seksjonen for å ivareta kvalitetssikring ifm. innføringer og endringer av IKT-tjenester som Sykehuspartner drifter og forvalter for helseforetakene i HSØ.

Seksjonen forvalter policyer, prosesser og metodikk for test, samt tilbyr og utvikler ulike støttetjenester innen Test Management, Test Environment Management og testing. Vi bemanner prosjekter og leveranser og påser etterlevelse, kompetanseheving og forbedringer av rammeverket i Helse Sør-Øst.
Seksjonen drives av 30 kompetente fagmedarbeidere, og vi er en læringsarena med store muligheter for varierende arbeidsoppgaver, personlig utvikling og ansvar. Kompetanseutvikling og metodeverket innen fagområdet en viktig del av vår virksomhet for å utvikle oss i takt med moderniseringen av sykehusdrift og helseteknologi.

Seksjonen Regionalt testsenter består av to enheter, enhet for Testledelse og -kompetanse og enhet for Testmiljø og testverktøy. Vi søker nå to testledere som vil være organisert under enheten Testledelse og -kompetanse og rapporterer til enhetsleder.

Enheten leverer bistand innen testledelse og testing inn mot store og små prosjekter, programmer og løpende forvaltning. Våre 17 medarbeidere planlegger, forbereder og gjennomfører testing av tjenester hvor sluttbrukerne består av landets helsepersonell. Vi har høy fokus på sikkerhet og kvalitet!
Vi tilbyr også rådgivning innen testmetodikk, funksjonell og ikke-funksjonell testing internt i organisasjonen og til helseforetakene i HSØ.

Arbeidssted vil være en av lokasjonene til Sykehuspartner (Grimstad, Porsgrunn, Drammen, Skøyen, Gjøvik, Fredrikstad). Oppgi i søknaden hvilken lokasjons du foretrekker.

Vi kan love deg en spennende og varierende arbeidshverdag med faglige utfordringer og ansvar!

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Erfaring som testleder
Erfaring med testdesign, utarbeide testspesifikasjoner
Erfaring med funksjonell og ikke-funksjonell testing
Erfaring med bruk av støtteverktøy for testing og testadministrasjon
Fordelaktig å ha erfaring fra store prosjekter i privat og offentligsektor
Har grunnleggende sertifisering, ISTQB eller lignende Har grunnleggende sertifisering for ITIL
Erfaring fra IKT utvikling i store kritiske systemer ønskelig men ikke et krav
Kjennskap til Sykehuspartner og helseforetak er en fordel

Personlige egenskaper

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Trives med å lede/veilede andre
Evnen til å jobbe selvstendig og fungerer godt i teamarbeid
Kunde og serviceorientert
Nysgjerrig, analytisk og strukturert
Initiativrik, løsningsorientert og drivende
Trives i arbeidsmiljø med høyt tempo
Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne (norsk)
Behersker godt engelsk muntlig og skriftlig
Evnen til raskt sette seg inn i oppdraget og problemstillinger knyttet til fagområdet
Utadvendt person som brenner for fagområdet test
Søker faglige utfordringer
Personlig egnethet for stillingen vil bli vurdert

Søknadsfrist: 10.06.2018

Arbeidsgiver:

Kontaktperson:
Cathrine Marie Karlsen
Tlf: 90535066

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler