Spesialrådgiver-Testleder, (1-års vikariat)

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


 Virksomhetsområdet Prosjekttjenester er ansvarlig for leveranser av utviklings-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet. Virksomhetsområdet Prosjekttjenester består av 3 avdelinger, hvorav avdelingen Test og Driftsoverlevering, ivaretar kvalitetssikring, og sikrer kontrollert produksjonssetting og overlevering av nye og endrede tjenester.  

Regionalt testsenter er en av to seksjoner underlagt avdelingen Test og driftsoverlevering. Seksjon er et kompetansesenter som tilbyr bistand/støtte innen fagområdet test. Vi har ansvar for å planlegge, forberede, tilrettelegge og gjennomføre testaktiviteter før produksjonssetting. I tillegg er kompetanseutvikling og metodeverket innen fagområdet en viktig del av vår virksomhet for å utvikle oss i takt med moderniseringen av sykehusdrift og helseteknologi. Vi forvalter policyer, prosesser og metodikk for test, samt tilbyr og utvikler ulike støttetjenester innen Test Management, Test Environment Management og testing. Vi bemanner prosjekter og leveranser og påser etterlevelse, kompetanseheving og forbedringer av rammeverket i Helse Sør-Øst. 

Da en av våre testledere går ut i svangerskapspermisjon søker vi en vikar for 1 år. Vikaren vil være organisert under enheten Testledelse og -kompetanse og rapporterer til enhetsleder. Vi søker en fagperson med bred og solid erfaring innen fagområdet test og testledelse og som vet hva som skal til for å kvalitetssikre tjenester på en god og strukturert måte. En som vil lede, koordinere og være en faglig ressursperson i alt ifra små testoppdrag til store komplekse prosjekter.

Tiltrekkes du av et stort og faglig sterkt miljø? Er du en utadvendt lagspiller som brenner for testfaget og anser testledelse som din profesjon? Mener du at samfunnsoppgaven med å levere fremtidsrettede tjenester til helseforetakene er viktig? Ja, da er vi interessert i å høre fra deg!    .  

Vi kan love deg en spennende og varierende arbeidshverdag med faglige utfordringer og ansvar!   

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø
 • Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger

 Noe reisevirksomhet må påregnes

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års prosjekterfaring, hvorav 3 år som testleder 
 • Erfaring med testdesign, utarbeide testspesifikasjoner , funksjonell og ikke-funksjonell testing
 • Erfaring med bruk av støtteverktøy for testing og testadministrasjon, teststrategi, testdesign samt utarbeidelse av testspesifikasjoner
 • Erfaring fra IKT utvikling i store kritiske systemer, kravhåndtering, risikovurdering, avvikshåndtering og rapportering. Fordelaktig å ha erfaring fra store prosjekter i privat og offentlig sektor
 • Grunnleggende sertifisering for ITIL, ISTQB eller lignende
 • Godt kjent med Service Validation and Testing-prosessen Kjennskap til Sykehuspartner og helseforetak er en fordel
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.      

Personlige egenskaper

 • Vi søker en utadvendt person med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner som trives med å lede/veilede andre
 • Du har evne til å jobbe selvstendig og fungerer godt i teamarbeid
 • Kunde- og serviceorientert og trives i arbeidsmiljø med høyt tempo
 • Nysgjerrig, analytisk og strukturert , Initiativrik, løsningsorientert og drivende 
 • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og beherske godt engelsk, muntlig og skriftlig
 • Evne å raskt sette seg inn i oppdraget og problemstillinger knyttet til fagområdet
 • Søker faglige utfordringer
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vurdert 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 01.04.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Testledelse og -kompetanse, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Cathrine Marie Karlsen
Tlf: 90535066

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler