Spesialrådgiver

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Sykehuspartner HF gjennomgår store og spennende omstillinger på vei mot nytt målbilde basert på tjenesteorientering, leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi.

Avdeling Planlegging og leveransestyring utarbeider og følger opp leveranseplaner og har herunder ansvaret for å planlegge og styre leveranser og kapasitet på tvers av Sykehuspartner. Forut for planlegging av leveransene har avdelingen analysert og estimert behov for tjenesteleveranser til helseforetakets kunder. Avdelingen består av 3 seksjoner og inngår i virksomhetsområde Plan og styring. Virksomhetsområdet er for øvrig ansvarlig for leverandør- og kontraktshåndtering, endringshåndtering, er eier av tjenestekatalogen og eier av interne prosess og verktøy.

Sykehuspartner HF forvalter sikker og stabil drift og vedlikehold av IKT-tjenester for helseforetaksgruppen Helse Sør-Øst. Som en del av dette forvaltningsansvaret gjøres det store investeringer årlig for å sikre at Sykehuspartner HF kan levere tjenester med tilstrekkelig kvalitet, sikkerhet og kostnadseffektivitet. I arbeidet med å sikre at Sykehuspartner HF leverer optimalt skal Sykehuspartner HF utvikle en helhetlig porteføljestyring i helseforetaket. Vi søker nå en erfaren rådgiver som kan lede dette arbeidet.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende og kompetent fagmiljø hos en av Nordens største IT-bedrifter
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger
Lokaler i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

Dokumentert erfaring fra porteføljestyring i større virksomheter
Erfaring fra program- og/eller prosjektledelse
God fremstillingsevne på norsk og engelsk
Gode kunnskaper innen Excel, Word og Powerpoint
Erfaring fra ledelse innen IKT-funksjoner er ønskelig

Personlige egenskaper

Teamorientert med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Initiativrik, strukturert og evnen til å jobbe selvstendig
Løsningsorientert og med gjennomføringskraft
Gode vurderingsevner, selvstendighet og struktur
Evnen til å se helhet
Evne til å skape gode relasjoner
Egnethet for stillingen vil bli vurdert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 12.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Planlegging og leveransestyring
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Hilde Stangnes
Tlf: 41450723

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler