Systemarkitekt

Arbeidstilsynet – for et godt arbeidsliv!
Arbeidstilsynet jobber for at alle arbeidstakere i Norge skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø. Vi kontrollerer at arbeidsmiljøloven følges og gir veiledning til ledere og ansatte om hvordan de kan bidra til et godt arbeidsmiljø for seg og sine kolleger. Hvert år fører vi tilsyn med mer enn 18.000 arbeidsplasser i hele landet, og vi gir råd og informasjon til et høyt antall personer via vår telefontjeneste, mail og Facebook. Arbeidstilsynet består av sju regioner med tilhørende tilsynskontorer, svartjenesten i Bodø og direktoratet i Trondheim. Etaten har 650 ansatte, og er underlagt Arbeids- og sosialdepartementet.

 I henhold til offentlighetsloven kan en søker offentliggjøres selv om han/hun har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vedkommende vil i tilfelle bli varslet.

www.arbeidstilsynet.no

Systemarkitekt - seniorrådgiver


Arbeidstilsynet gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen og satser sterkt på å oppfylle kravene til digitalisering i offentlig sektor. Målet er elektronisk saksbehandling i alle ledd, å automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere.
Vi søker en dyktig person til stillingen som systemarkitekt/løsningsarkitekt i vår IKT-enhet. Arbeidsformen er primært prosjekt og rollen innebærer tett samarbeid med forretningssiden og andre i IKT-tjenesten.

IKT-tjenesten har ansvar for drift, utvikling og forvaltning av IKT-tjenester som understøtter Arbeidstilsynets virksomhet. Enheten er en sentralisert støttetjeneste for hele Arbeidstilsynet og inngår som en del av avdeling for organisasjon i direktoratet. IKT-enheten består av 23 personer med høy kompetanse på drift, forvaltning og utvikling av løsninger.
Arbeidstilsynets løsninger bygger på Microsoft- og web-teknologi. Moderne utviklingsmetodikk som DevOps, bruk av kontainerteknologi, mikrotjenester og skytjenester, er områder som vil være sentrale fremover.

Arbeidstilsynet har inngått avtale om inkluderende arbeidsliv. Mangfold er viktig for oss og vi ønsker å gjenspeile befolkningssammensetningen generelt. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Vi tilbyr

Stillingen lønnes som seniorrådgiver kode 1364 i Statens lønnsregulativ. Lønnsplassering etter kvalifikasjoner, normalt innenfor kr 700.000 - 800.000. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse.
Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
Et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kollegaer
Staten har gode pensjons- og velferdsordninger og vi følger særavtale om fleksibel arbeidstid.

Kvalifikasjoner

IT-utdanning fra universitet eller høyskoler og/eller dokumentert relevant praksis
Erfaring som systemarkitekt/løsningsarkitekt, eller tilsvarende og jobbe i prosjekter
Ha ferdigheter innenfor teknologi, metodikk og modeller
Kjenne til arkitekturrammeverk/-prosesser (TOGAF) og modelleringsspråk (ArchiMate, UML, BPMN)
Kunnskap om nasjonale felleskomponenter og IKT-standarder for offentlige virksomheter

Personlige egenskaper

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og bygge relasjoner
Innovativ, initiativrik, løsningsorientert og fleksibel
Erfaring med prosjektarbeid og tett samarbeid med forretningssiden med smidige utviklingsprosesser
Evne til å jobbe selvstendig og sammen med andre mot resultater og gode løsninger
Godt humør og ønske om å være en positiv faktor i vårt arbeidsmiljø

Søknadsfrist: 27.05.2018

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Direktoratet for arbeidstilsynet
Prinsens gt. 1, Statens Hus
7468 Trondheim

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler