Systemingeniør applikasjonsdrift

Ønsker du en spennende og utfordrende jobb i grensesnittet mellom IT og helse?
Norsk Helsenett har nå stilling ledig innen applikasjonsdrift. Vi søker både erfarne og nyutdannede teknikere.

NHN har en rekke team som drifter, forvalter og videreutvikler applikasjoner som er kritiske for helsesektoren. Du vil inngå i et slikt team og jobbe tett med utviklere, enten de jobber i NHN eller hos en av våre mange kunder.

Applikasjonene står både i egne datarom og offentlig sky, og har strenge krav til sikkerhet og tilgjengelighet.

NHN har over flere år bygd opp en sterk drifts- og utviklingsorganisasjon med et svært høyt faglig nivå. Dette for å kunne levere på kravene vi stiller til oss selv, og fra våre kunder i helsesektoren.

Ta en titt på filmen her for å høre hvordan noen av våre ansatte opplever å jobbe i NHN - https://vimeo.com/506062525/ef64c2ee64

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 

Søknader vurderes fortløpende.

I NHN forteller vi stolt om stamnettet, som har hatt 100% oppetid siden det ble skrudd på. Vi forteller om de 211 millioner medisinske meldingene som utveksles mellom ulike aktører over helsenettet. Og om de 17.000 virtuelle videorommene vi skrudde opp på noen uker når pandemien traff oss.

Du får drifte og videreutvikle samfunnskritiske IT-løsninger for helsesektoren, i et bredt spekter. Vi har legacy-løsninger som kanskje ble påtenkt før du ble født, samt topp moderne løsninger bygget med PaaS-tjenester i skyen. Og ikke minst: du får jobbe med andre slike som deg.  

Kvalifikasjoner

Du har formell og relevant utdannelse innen IT. Noen års relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdannelse.

Du snakker og skriver godt norsk. 

Personlige egenskaper

Du har nok reservedeler til å kunne sette sammen minst 3 fullt brukbare PCer. Du har satt opp din egen løsning for skylagring, billigere og bedre enn Dropbox. Du har et repository i GitHub. Du har IT som både hobby og jobb. Du har hatt en god dag når du har løst et problem som ingen andre klarte å løse.

Vi søker deg som har teknisk breddekompetanse innen applikasjonsdrift, samtidig som du har minst ett spesialfelt som virkelig interesserer deg. Du må ha god kjennskap til drift av webløsninger og PowerShell, samt gjerne erfaring med applikasjonsdrift i Azure.

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten.

Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje.
Vi har konkurransedyktige betingelser og kan blant annet tilby deg en god pensjonsordning i KLP og gode forsikringsvilkår i DNB. Vi sitter i åpent kontorlandskap i moderne lokaler med gode fasiliteter på huset. 
Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering. 
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Kontaktinfo: Ole Morten Berg, seksjonsleder drift tlf.: 922 44 566 eller Birgithe Tømmervold, senior HR-rådgiver tlf.: 99551693

Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.
For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 750 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside nhn.no.

Søknadsfrist: 30.04.2021

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Ole Morten Berg, seksjonsleder drift
Tlf: 922 44 566

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler