Tech Graduate - sikkerhetsanalytiker

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon IT skal sikre at Skatteetaten har en velfungerende IT-portefølje. Skatteetaten leverer tjenester som brukes av hele Norges befolkning og vi huser et av landets største og ledende IT-miljøer. Divisjonen består av rundt 900 årsverk som jobber med utvikling, drift og forvaltning av etatens IT-løsninger. Divisjon IT er under omorganisering og får ny organisering fra 1.9.2021.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Er du interessert i personlig utvikling, og mulighet til å jobbe med spennende oppgaver i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter? 

Dataangrep er en økende trussel for offentlige myndigheter som gjør IKT Sikkerhet til er et satsningsområde i Skatteetaten. Vi har behov for at våre datasystemer er sikret tilstrekkelig for å stoppe cyberkriminelle, og dersom de skulle komme innenfor må vi sikre spor og jage dem ut igjen. Derfor bygger vi opp vår kapasitet innen operativ datasikkerhet med kompetanse, personell, systemer og prosesser – ønsker du å kjempe sammen med dyktige IT-sikkerhetspersonell? Søk med en gang!  Ditt arbeidsantrekk behøver ikke å være hettegenser og joggebukse, men det kan være det – det er dine "skills" vi er ute etter.

Skatteetaten er på jakt etter talenter til vårt 1-årige program. Som graduate hos oss går du rett inn i en fast stilling, samtidig som du vil være en del av et større nettverk og får knytte kontakter på tvers av organisasjonen. Du får delta på faglige og sosiale samlinger i løpet av året som graduate, og vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver, og muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Skatteetaten utvikler kontinuerlig måten vi jobber på, og IT og Informasjonsforvaltning er sentrale drivere og bidragsytere i utviklingen, sammen med sterke og dyktige fagmiljøer i resten av Skatteetaten og andre deler av offentlig sektor. Vil du være med på denne reisen? Programmet passer til deg som er ferdig med mastergrad innen IT/teknologi i løpet av våren 2022.  

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Vi tilbyr

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker
 • utfordrende oppgaver og store fagmiljø
 • kompetanseutvikling
 • fleksitid og betalt overtid 
 • trening i arbeidstiden
 • en raus personalpolitikk
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger

Som Tech graduate ansettes du i fast stilling og lønnes som rådgiver/overingeniør (kode 1434/1087) fra kr. 540.000 til 570.000. Stillingen har seks måneders prøvetid.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe Covid-19, følger Skatteetaten til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd. Vi gjennomfører derfor alle intervjuer på video inntil videre.

Kvalifikasjoner

 • du har mastergrad innen IT/teknologi som fullføres sommeren 2022
 • du har gode akademiske resultater innen relevante fagområder
 • interesse for og kunnskap om cybersikkerhet 
 • du må kunne formulere deg godt på norsk, både muntlig og skriftlig 

Personlige egenskaper

 • du har et brennende engasjement for IT 
 • du er nytenkende i måten du løser utfordringer på 
 • du like å bevege deg utenfor komfortsonen og ta initiativ 
 • du er gira på å lære nye ting 
 • du liker å samarbeide og skape nye relasjoner 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 07.10.2021

Arbeidssted: Grimstad

Arbeidsgiver:
IT
Jon Lilletuns vei 1
4879 Grimstad

Kontaktperson:
Kristin Rød Aamold
Tlf: 45437077

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler