Teknisk designer / løsningsarkitekt

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Sykehusene i Helse Sør-Øst står i en rivende teknologisk utvikling. Sykehuspartner HF er felles tjenesteleverandør på IKT-området, der avdeling Design og ROS omfatter fagområder for teknisk- og løsningsdesign samt risiko- og sårbarhetsvurderinger (ROS).

Seksjon Teknisk design utarbeider tekniske design der modernisering og standardisering er sentrale mål. Våre Tekniske Design, også omtalt som komponentdesign, adresserer oftest infrastruktur- og plattformlaget med fagfelt som blant annet: Nettverk, Datasenter, Sikkerhet, Arbeidsflate, Cloud og Telekommunikasjon. Vi har et bibliotek av komponentdesign for å understøtte gjenbruk. Gjennom prosjekter og programmer utarbeider våre ansatte design både for spesifikke leveranser og for mer langsiktig referanser, alt for å levere bedre helsetjenester til våre innbyggere.

Arbeidssted er primært på Skøyen i Oslo, men vil kunne vurdere andre lokasjoner der Sykehuspartner har kontor når kompetanse og erfaringsnivå er den rette.

Vi tilbyr

 • Faglige meget spennende oppgaver i en bransje med avansert bruk av IKT
 • Fleksibilitet i arbeidssituasjonen for den ansvarsbevisste
 • Et godt sosialt arbeidsmiljø
 • Arbeidssted er primært på Skøyen i Oslo, men vil kunne vurdere andre lokasjoner der Sykehuspartner har kontor når kompetanse og erfaringsnivå er den rette
 • Lønn etter kvalifikasjoner

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • IKT-rettet utdanning på universitet/høyskole eller tilsvarende arbeidserfaring
 • God forståelse av tekniske løsninger, bør anse deg selv som erfaren/seniorkonsulent
 • Fagområder som Nettverksdesign (LAN/WAN), Cloud (bl.a. Azure) og IT-Sikkerhet er meget relevante
 • Vi ser etter deg som gjerne har eller har hatt "hands-on". Du jobber kanskje som tekniker i dag, men ønsker nå å utarbeide design og dokumentere løsninger framfor å installere dem opp selv
 • Søker oppfordres i søknaden å gi en beskrivelse av faglig kompetanse, supplert med eventuelle sertifiseringer

Personlige egenskaper

 • Systematisk og analytisk
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
 • Selvstendig og resultatorientert i tillegg til å like å jobbe i team
 • Å kunne ta fagansvar for et løsningsområde er en fordel

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 26.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Teknisk Design, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Thor Lunde
Tlf: 91627097

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler