Teknisk rådgiver/Leveransekoordinator

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst, som gjør dem i stand til å gi nødvendig behandling til ca 2,9 millioner mennesker i regionen. Vi sørger for at utstyret helsepersonell er avhengige av fungerer som det skal, og at informasjon om pasientene er tilgjengelig for dem som trenger den når de trenger den – og ingen andre. Og det er livsviktig at vi lykkes. Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.

Vil du være med på å sikre at sykehusene i Helse Sør-Øst får stabile og gode IKT løsninger som understøtter pasientbehandlingen? Da er denne stillingen noe for deg!

Virksomhetsområde Produksjon består av fire avdelinger, hvor Spesialtjenester er en avdeling med ansvar for medisinsk tekniske tjenester, prehospitale tjenester, lokale tjenester, tjenester til forskning og interne IKT-tjenester. Bruken av IKT løsninger tilknyttet medisinsk teknisk utstyr (MTU) i sykehusene øker, og vil være et vekstområde i regionen i årene som kommer. Seksjonen Medisinsk tekniske tjenester (MTT) håndterer nyetableringer og endringer av disse løsningene på vegne av Sykehuspartner. Seksjonen har ansvar for å etablere nye, og utføre endringer på eksisterende løsninger integrert med medisinsk teknisk utstyr på sykehusene. I tillegg skal seksjonen forberede for overlevering av løsningene til forvaltningsapparatene hos sykehusene og Sykehuspartner. Seksjonen har også ansvaret for å videreutvikle nødvendige prosesser og samarbeid med medisinsk teknisk miljø ved sykehusene.

Seksjon for Medisinsk tekniske tjenester søker nå kandidater med erfaring fra IKT løsninger som vil ha ansvar for at løsninger etableres iht krav, prinsipper og standarder. Stillingen krever teknisk kompetanse, sikkerhetskunnskap og god erfaring som leveransekoordinator og/eller teknisk prosjektleder. Det er en fordel med noe kunnskap om MTU relatert arkitektur på helseforetakene, eller kunnskap om de prosesser og behov helseforetakene har for å bidra til å utvikle eksisterende og fremtidige løsninger innen MTU feltet.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger

Kvalifikasjoner

Livsløpet på MTU er vesentlig lengre enn standard IKT-utstyr og det er derfor viktig å ha erfaring med eldre plattformer, samt god kjennskap til nettverk, servere og annen IKT infrastruktur
Forretningsforståelse for IKT og erfaring fra drift/utvikling eller forvaltning av IKT løsninger
Erfaring med ledelse av prosjekt eller leveranser er sterkt ønskelig
Dokumentasjon av løsninger er sentralt og det er ønskelig med kjennskap til Visio eller lignende
Det er ønskelig med kjennskap til ITIL prosesser
Gode IT kunnskaper og kompetanse på Microsoft teknologi
Lang, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

Personlige egenskaper

Evne til helhetsforståelse av tjenestene som leveres
Serviceinnstilt og kundeorientert
Gode kommunikasjonsevner
Løsningsorientert
Ansvarsbevisst
Systematisk og strukturert
Evne til å arbeide både selvstendig og i team
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Må beherske norsk både skriftlig og muntlig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.04.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Medisinsk tekniske tjenester
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Andreas Hafslund
Tlf: 41682861

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler