Teknisk rådgiver

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon:
En partner for helsetjenester i utvikling

Vil du være med på å sikre at sykehusene i Helse Sør-Øst får stabile og gode IKT løsninger som understøtter pasientbehandlingen? Da er denne stillingen noe for deg!

Virksomhetsområde Produksjon består av fire avdelinger, hvor Spesialtjenester er en avdeling med ansvar for medisinsk tekniske tjenester, prehospitale tjenester, lokale tjenester, tjenester til forskning og interne IKT-tjenester. Bruken av IKT løsninger tilknyttet medisinsk teknisk utstyr (MTU) i sykehusene øker, og vil være et vekstområde i regionen i årene som kommer. Seksjonen Medisinsk tekniske tjenester (MTT) håndterer nyetableringer og endringer av disse løsningene på vegne av Sykehuspartner. Seksjonen har ansvar for å etablere nye, og utføre endringer på eksisterende løsninger integrert med medisinsk teknisk utstyr på sykehusene. I tillegg skal seksjonen forberede for overlevering av løsningene til forvaltningsapparatene hos sykehusene og Sykehuspartner. Seksjonen har også ansvaret for å videreutvikle nødvendige prosesser og samarbeid med medisinsk teknisk miljø ved sykehusene.

Seksjon for Medisinsk tekniske tjenester søker nå kandidater med erfaring fra IKT løsninger som vil ha ansvar for at løsninger etableres iht krav, prinsipper og standarder. Stillingen krever teknisk kompetanse, sikkerhetskunnskap og kunnskap om MTU relatert arkitektur på helseforetakene. Det er nødvendig å forstå de prosesser og behov helseforetakene har for å bidra til å utvikle eksisterende og fremtidige løsninger sammen med dem.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse
Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Fleksible arbeidstidsordninger
Lønn etter avtale

Kvalifikasjoner

Livsløpet på MTU er vesentlig lengre enn standard IKT-utstyr og det er derfor viktig å ha erfaring med eldre plattformer (for eksempel DOS, Windows 2000 og XP) samt god kjennskap til nettverk
Forretningsforståelse for IKT og erfaring fra drift/utvikling eller forvaltning av IKT løsninger
Erfaring med ledelse av prosjekt eller leveranser er ønskelig
Dokumentasjon av løsninger er sentralt og det er ønskelig med kjennskap til Visio eller lignende
Det er ønskelig med kjennskap til ITIL prosesser
Gode IT kunnskaper og kompetanse på Microsoft teknologi
Lang, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

Personlige egenskaper

Evne til helhetsforståelse av tjenestene som leveres
Serviceinnstilt og kundeorientert
Gode kommunikasjonsevner
Løsningsorientert
Ansvarsbevisst
Systematisk og strukturert
Evne til å arbeide både selvstendig og i team
Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt
Må beherske norsk både skriftlig og muntlig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 27.10.2017

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Medisinsk tekniske tjenester
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Linda Iren Mittet
Tlf: 98699792

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler