Tekniske testere

Er du utvikler eller tester, og liker tanken på å finne gode løsninger for at leveranser kan gjøres effektivt og sikkert med god kvalitet, vil du passe godt inn hos oss!

Norsk Helsenett har i dag betydelig utviklingsaktivitet innen nasjonale e-helseløsninger i samarbeid med Direktoratet for e-helse. Samlet er vi en meget kraftfull utviklingsorganisasjon for nasjonale e-helseløsninger som inkluderer blant annet e-resept, Kjernejournal, Helsenorge og Grunndata.

Oppdragsmengden øker og nye e-helseløsninger er under planlegging og utvikling.

Norsk Helsenett vil fra 1. januar 2020 ha et eget senter for test og kvalitetssikring med ca. 50 ansatte. I tillegg leier vi inn ekstra testkompetanse og –kapasitet fra eksterne konsulenthus ved behov.

For å møte økende aktivitet har vi behov for å styrke vår organisasjon med tekniske testere.

Som teknisk tester vil du jobbe i team og benytte smidig utviklingsmetodikk. Vi er på jakt etter deg som er være nysgjerrig, og like å samarbeide og dele kunnskap med kollegaer.

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle automatiserte ende-til-ende tester i vårt Azurebaserte rammeverk
 • Utvikle ytelsestester
 • Sikkerhetstester i forbindelse med sprint, systemintegrasjonstest og akseptansetest i samarbeid med interne og eksterne testere
 • Følge opp avvik og feilsituasjoner
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av metode og prosess
 • Være med å videreutvikle NHN sitt sterke fagmiljø innen test og kvalitetssikring

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning innen teknologi fra høyskole eller universitet, på minimum bachelornivå
 • Minimum ett års dokumentert arbeidserfaring med softwareutvikling som utvikler, sikkerhetstester og/eller teknisk tester
 • Erfaring, kunnskap, evner og ferdigheter om metoder og standarder innen testing. Relevante sertifiseringer vil vektlegges
 • Erfaring med smidig/agil prosjektgjennomføring
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Lang og svært relevant arbeidserfaring og sertifiseringer kan i helt spesielle tilfeller kompensere for kravet om høyere utdanning.

Vi oppfordrer nyutdannede innen studieprogram informasjonssikkerhet til å søke, da denne studieretningen kan kompensere for kravet om dokumentert arbeidserfaring.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er faglig dyktig og som praktiserer åpenhet, teamarbeid og kompetansedeling. For å lykkes i stillingen må du raskt sette deg inn i fagområdet for våre produkter. Vi praktiserer moderne og smidige utviklingsprinsipper som vektlegges i prosjekt og forvaltning. Det er derfor avgjørende at du er en pådriver og problemløser som kommuniserer på en enkel og god måte både internt og eksternt.

Vi tilbyr

 • En spennende stilling innenfor et fagfelt med stor samfunnsbetydning og stor offentlig interesse
 • Et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kolleger
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning
 • Kontorplass i moderne lokaler sentralt beliggende i på Skøyen  i Oslo

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Vi har en viktig oppgave i å tilrettelegge for en sikker og effektiv samhandling i helse- og omsorgssektoren. Vi har ansvar for å drifte den nasjonale elektroniske infrastrukturen - Helsenettet. Dette inkluderer drift av kommunikasjonsløsninger og ulike fagspesifikke og publikumsrettede tjenester. Norsk Helsenett leverer også administrative tjenester innen anskaffelser, arkiv og IKT for etatene i helseforvaltningen. I samarbeid med Direktoratet for e-helse har Norsk Helsenett i dag betydelig driftsaktivitet av nasjonale e-helseløsninger. Fra 01.01.2020 skal oppgaver innen utvikling, forvaltning og vedlikehold av nasjonale e-helseløsninger (bl.a. helsenorge.no, kjernejournal, e-resept, grunndataplattformen, m.fl.) overføres fra Direktoratet for e-helse til Norsk Helsenett. Flere nye e-helseløsninger er også under planlegging og utvikling.

Blant våre kunder er også alle helseforetakene og de private sykehusene, alle landets kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er i dag i overkant av 400 ansatte, og har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Tromsø og Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Kontaktinfo: Arne Erik Hurum, seksjonsleder test, tlf.: 950 68 470 eller Levard Olsen, HR-rådgiver tlf.: 480 23 407

Søknadsfrist: 06.10.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Arne Erik Hurum, seksjonsleder test
Tlf: 950 68 470

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler