Teknolog

Norsk Helsenett SF er nasjonal tjenesteleverandør med en sentral rolle i digitaliseringen av den norske helse- og omsorgssektoren. Vår samfunnsviktige funksjon har blitt tydeliggjort i den pågående pandemi-krisen der våre leveranser bidrar til at våre kunder kan ivareta sitt beredskaps- og behandlingsansvar. Vi leverer blant annet de nasjonale e-helsetjenestene helsenorge.no, e-resept og kjernejournal, og sentral digital infrastruktur som knytter helse-Norge sammen gjennom Helsenettet.

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Arbeidssted kan være enten Tromsø eller Trondheim. 

Arbeidsoppgaver

Har du en virtualiseringshost med eget SAN stående i boden? Er katten din utstyrt med GPS-brikke og 24/7- overvåkning? Har du nok reservedeler etter diverse oppgraderinger til å kunne sette sammen minst 3 fullt brukbare PCer?

Norsk Helsenett søker deg!

I NHN er det mange som deg. Veldig mange. Og vi trenger flere. Du som forteller om Novell-serveren som ikke hadde vært bootet på 7 år og som har skrevet ditt eget shell i C. Og du som synes Facebook er gammeldags, har et eget repository i GitHub og har laget en løsning for skylagring – billigere og bedre enn Dropbox.

I NHN forteller vi stolt om stamnettet vårt, som har hatt 100% oppetid siden det ble skrudd på. Vi forteller om de 211 millioner medisinske meldingene som utveksles mellom ulike aktører over helsenettet. Og om de 17.000 nye videorommene som er etablert i helsesektoren få uker etter pandemien traff oss. Flinke folk får alltid mer å gjøre. NHN får stadig vekk nye oppgaver.

Vi trenger deg!

Kvalifikasjoner

Vi søker alle som kjenner seg igjen i teksten over. Du har IT som både hobby og jobb. Du har hatt en god dag når du har løst et problem som ingen andre klarte å løse. Du har teknisk breddekompetanse, samtidig som du har minst ett spesialfelt som virkelig interesserer deg. Noen nøkkelord: applikasjonsdrift, private og public cloud, automatisering,  Puppet, Kubernetes, Terraform, DevOps, Splunk….litt av det vi driver med i NHN..

Du har helst formell utdannelse innen IT. Noen års relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdannelse.

Du snakker og skriver norsk.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er ansvarlig og selvgående, strukturert og ryddig, fleksibel og endringsvillig. Du liker å lære, du deler kunnskap og du bidrar til at teamet får løst oppgavene sine. 

Vi tilbyr

Du får drifte og videreutvikle et bredt spekter av samfunnskritiske IT-løsninger for helsesektoren. Vi har muligens løsninger som ble påtenkt før du ble født og løsninger som er så høyt oppe i skyen at de knapt er håndfaste. Og de snakker sammen! 

Vi tilbyr en spennende stilling innenfor et fagfelt med stor samfunnsbetydning og stor offentlig interesse, et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kolleger, gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og en god pensjonsordning. Til slutt: du får jobbe med andre som deg. Ja, de finnes – i NHN.

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten.

Vi kan tilby deg:

  • Et godt arbeidsmiljø hvor vi ser og oppmuntrer hverandre
  • Konkurransedyktige betingelser 
  • Gode ordninger som fleksitid, 7,5 timers arbeidsdag, og gode pensjons -og forsikringsordninger i KLP og DNB
  • Et åpent kontorlandskap i moderne lokaler med gode fasiliteter på huset.
  • Kombinasjon av kontor og hjemmekontor

Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Kontaktinfo: Vidar Eriksen, Seksjonsleder Tromsø tlf.: 91862617 e-post: vidar.eriksen@nhn.no, Tore Lindberg Abodsvik, Seksjonsleder Tromsø tlf.: 451 38 530 e-post: tore.lindberg.abodsvik@nhn.no eller Ole Morten Berg, Seksjonsleder Trondheim tlf.: 922 44 566 e-post: ole.morten.berg@nhn.no

Søknadsfrist: 30.06.2021

Arbeidssted: Tromsø/Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Vidar Eriksen Seksjonsleder Tromsø 91862617 vidar.eriksen@nhn.no Tore Lindberg Abodsvik Seksjonsleder Tromsø 451 38 530 tore.lindberg.abodsvik@nhn.no Ole Morten Berg Seksjonsleder Trondheim 922 44 566 ole.morten.berg@nhn.no
vidar.eriksen@nhn.no
Tlf: 91862617

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler