Teknologiarkitekt

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye og moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier, sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag for å nevne noe. Les mer om dette i Regional utviklingsplan 2035 https://www.helse-sorost.no/regional-utviklingsplan-2035

Vi i Sykehuspartner spiller en sentral rolle i dette arbeidet. Sykehuspartner har stort fagmiljø rundt arkitektur med kompetente ansatte som brenner for faget sitt. Vi søker etter deg som vil jobbe med modernisering, digitalisering og forbedring av hverdagen til helsepersonellet i Helse Sør-Øst og til pasientene vi har ansvar for.

Digitalisering og nye innovative løsninger i Helse Sør-Øst forutsetter en solid IKT-infrastruktur. Program for standardisering og IKT-infrastrukturmodernisering (STIM) i Sykehuspartner HF skal bygge en felles regional plattform for Helse Sør-Øst. Videre skal programmet etablere en moderne og sikker IKT-infrastruktur som møter sykehusenes behov for digitalisering og innovasjon. Programmet har ca 270 medarbeidere og budsjett på halv milliard. For mer informasjon, se: https://sykehuspartner.no/ny-ikt-infrastruktur.

De andre programmene i Helse Sør-Øst er bl.a. innenfor informasjonssikkerhet og personvern, regionale kliniske løsninger og nye sykehusbygg.

Vi søker etter en erfaren arkitekt for å ta en ledende rolle i moderniseringen av vår infrastrukturplattform.

Stillingen er i utgangspunktet allokert i Oslo, men kan tilsettes ved alle våre lokasjoner. Det må da påregnes en del reiseaktivitet til vårt kontor i Oslo

Vi tilbyr

 • Meget spennende oppgaver og godt arbeidsmiljø
 • Faglig utvikling og svært kompetente kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid
 • Tilpasningsdyktig og fleksibel arbeidsgiver
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.  

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med tradisjonelle datasenterteknologier
 • Erfaring med sky som leveransemodell
 • Erfaring med programvaredefinert og hyperkonvergert infrastruktur
 • Kunnskap om orkestrering mellom ulike infrastruktur teknologier
 • Erfaring fra arbeid i større prosjekter og program
 • Kunnskap om containerbaserte plattformer og driftsmodeller knyttet til dette
 • Forståelse av arkitekturstyring og rammeverk som TOGAF eller tilsvarende 

Personlige egenskaper

 • Proaktiv, løsningsorientert og strukturert
 • Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne
 • Sterke analytiske og strategiske evner
 • Meget solide kommunikasjonsevner; sterk i visuell fremstilling, evne til å fremstille verdikjeder og sammenhenger på tvers av et komplekst infrastrukturlandskap

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 15.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Arkitektur, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Roger Bjørgan
Tlf: 93004067

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler