Trodde du at å jobbe som leder i staten var kjedelig? Tenk om igjen!

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi søker etter ny leder til en av våre grupper i Drammen, og som trives med å lede svært kompetente medarbeidere med ansvar for varierte og komplekse oppgaver.

Gruppen er tverrfaglig sammensatt med økonomer og jurister med høy kompetanse. Hovedoppgaven til gruppen er å gjennomføre kontroller hos arbeidsgivere innenfor prioriterte områder  landsbasis. Gruppen har også ansvaret for å oppfølging av avvik i a-meldinger og besvare faglige spørsmål fra arbeidsgivere. Er DU en leder som kan videreutvikle gruppens gode fag- og arbeidsmiljø?

To av Skatteetatens ambisjoner er at vi skal møte næringsliv og innbyggere på en slik måte at det blir enklere å gjøre det rette og vanskeligere å gjøre feil. Videre skal vi jobbe sammen med andre for at skattekriminalitet forhindres og får konsekvenser raskere. Trigges du av dette, kan du være den vi er ute etter!

Vi er en stor etat hvor lederne våre må evne å tenke helhetlig og trives med å samarbeide på tvers av grupper og lokasjoner. Ledere i Skatteetaten motiveres av å være i lederrollen, og ønsker å utvikle eget lederskap. Er du en som griper fremtiden, viser handlingskraft og kommuniserer tydelig, kan du være akkurat den vi er ute etter!

Er du usikker på om denne jobben er rett for deg, eller bare litt nysgjerrig? Ta kontakt med kontaktperson for stillingen for en prat. 

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no. 

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som underdirektør, med en årslønn mellom kr 650 000 og kr 850 000, avhengig av kvalifikasjonene dine.


Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.  

Kvalifikasjoner

Hva kreves av deg?

Du må ha:

  • relevant utdanning fra universitet/høyskole, minimum med bachelorgrad - fortrinnsvis innenfor ledelse, økonomi/revisjon eller juss. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT. Særlig relevant og god ledererfaring innenfor gruppens arbeidsområde kan veie opp for utdanningskravet. 
  • god forståelse for samfunnsutvikling, og ser potensiale for digitalisering
  • god virksomhetsforståelse, og forståelse av brukernes behov

Det er en fordel om du også har:

  • Nyere relevant ledererfaring fra tilsvarende nivå
  • relevant kunnskap om område du skal lede
  • erfaring fra omstillingsprosesser fra større organisasjoner/offentlige virksomheter

Personlige egenskaper

  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og evne til å skape engasjement
  • pågangsmot og høy gjennomføringsevne
  • være utforskende, endringsorientert og tilpasningsdyktig i forhold til Skatteetatens skiftende rammevilkår
  • evner å fasilitere og tilrettelegge for utvikling av dine medarbeidere

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 08.12.2022

Arbeidssted: Drammen

Arbeidsgiver:
Brukerdialog, Skatteetaten
Gamle Kirkeplass 7
3019 Drammen

Kontaktperson:
Henrik Borgholt Hansen
Tlf: 970 34 986

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler