Utvikling og leveranseglede viser veien i Trondheim! 

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi er svært stolte av våre kolleger i Trondheim som sammen klart å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi fortsetter å bygge stein på stein, og ønsker flere nye kolleger velkommen til Holtermanns veg 1. Les gjerne vår artikkel i Adressa 

Vi er i gang med en av våre største satsinger noensinne - Fremtidens innkreving. Vi skal gjennomføre et sjuårig program for digital transformasjon av statlig innkreving i samarbeid med andre offentlige etater. Vårt mål er å utvikle tjenester som henger sammen for brukerne, uavhengig av hvilken offentlig etat som tilbyr tjenesten. Dette gir en spennende mulighet for å se offentlig innkreving i en større sammenheng som kan få store nytteeffekter for samfunnet, brukerne og det offentlige.

Med på laget trenger vi flere fullstack Java-utvikler. Du vet hvordan teknologien fungerer og mestrer verktøy, metode, programvare og andre virkemidler som er nødvendig for å levere. Ikke minst evner du å skape god dialog og et godt samarbeid med de rundt deg – både de du jobber med i teamet, men også UX-ressurser, Javautviklere og testere, IT-arkitekter og andre ressurser utenfor teamet.

Ta kontakt så får du snakke med noen av våre utviklere i Trondheim!

Les mer om IT i Skatteetaten:

Hvorfor etablerer vi oss i Trondheim?
Les hva Are, Anne Marit, Heidi og Johanna tenker om å jobbe i IT i Skatteetaten.

Hos oss i Trondheim får du både i pose og sekk: fleksibiliteten til en oppstartsbedrift og de trygge rammene til en pålitelig samfunnsaktør.

Vi tilbyr

 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle systemer og løsninger
 • utfordrende oppgaver og store fagmiljø
 • kompetanseutvikling, både egenutvikling og gjennom etatens egne fagforumer
 • fleksitid og betalt overtid
 • trening i arbeidstiden
 • en raus personalpolitikk
 • medlemskap i Statens pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger
 • moderne lokaler på Teknobyen med godt kollektivtilbud, men også fleksibilitet til å jobbe delvis fra hjemmekontor
 • en innovativ og kreativ arbeidsplass med gode kollegaer

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid (hjemmekontor) når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som overingeniør/senioringeniør (1087/1181), og får en brutto årslønn mellom kr 630 000 – 860 000, avhengig av kvalifikasjonene dine. For spesielt kvalifiserte kan høyere lønn vurderes.

Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Verdt å merke seg før du søker
Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.]

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdanning på bachelornivå. Særlig relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
 • flere års erfaring som Javautvikler
 • relevant erfaring fra systemutviklingsprosjekter eller forvaltning ved bruk av smidig metodikk
 • erfaring med utarbeidelse av applikasjons-/løsningsarkitektur
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

 Det en fordel om du har (men ikke et krav)

 • erfaring fra store, kompliserte prosjekter innenfor offentlig sektor
 • erfaring med vår teknologi: Java, Kotlin, SpringBoot, React, Redux, Git, Jenkins, Maven og Nexus for å nevne noe
 • erfaring med DevOps og gjerne med OpenShift, PostgreSQL, Grafana og Splunk
 • erfaring med skyløsninger som AWS og Azure
 • kjennskap til Cloud Native, mikrotjenester, containere, PaaS og Kubernetes

Personlige egenskaper

 • du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på tvers av fagområder og roller og troen på at det er sammen vi oppnår de beste resultatene
 • du setter deg raskt inn i kompliserte fagområder og nye problemstillinger og er god på å se løsninger på tvers
 • du har pådriver-gen, er initiativrik og selvdreven

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 07.02.2023

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Holtermanns veg 1
7030 Trondheim

Kontaktperson:
Amar Rana
Amar.Rana@skatteetaten.no
Tlf: +4790911080

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler