Våre veiledere er helt rå! Vi trenger flere

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Er du en av våre nye veiledningshelter?

Vi ser etter deg som liker å snakke med andre mennesker og som er god på service og kundebehandling. Du er en som trives med og kan bidra positivt inn i et hektisk arbeidsmiljø. Du liker å lære nye ting og du er ikke redd for å prøve og feile. Og ikke minst, du synes det er gøy med digitale verktøy og nye måter å jobbe på!

Vi ser etter deg som kan starte i jobben snarest mulig. Arbeidssted er enten Stavanger eller Hønefoss. Stillingen er midlertidig, ut 2022.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som førstekonsulent, med en årslønn mellom kr 410 000 og 530 000, avhengig av kvalifikasjonene dine.

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

  • har påbegynt eller fullført høyere utdanning, helst fra noen av fagområdene service, juss, økonomi, skatt, avgift, kommunikasjon og/eller markedsføring. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.
  • har erfaring med skatterett og/eller telefonveiledning eller annet servicearbeid på digitale kanaler
  • du har god skriftlig og muntlig formidlingsevne både på norsk og engelsk. Det er supert om du også kan andre fremmedspråk

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter (evt. fra vitnemålsportalen) og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.   

Personlige egenskaper

Du har en positiv innstilling og tar ansvar for å lære deg nye oppgaver. Du leverer med god kvalitet, både raskt og effektivt ut fra brukernes behov.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 26.06.2022

Arbeidssted: Stavanger

Arbeidsgiver:
Brukerdialog, Skatteetaten
Lagårdsveien 46
4010 Stavanger

Kontaktperson:
Bente R Fjeld
Tlf: 412 80 983

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler