Vi er på utkikk etter en engasjert seksjonsleder for prosjektledere

Sykehuspartner HF er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi leverer IKT-, prosjekt-, lønns- og personaltjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Vi forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 70.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca. 1400 ansatte og har hovedkontor i Drammen, samt avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og Innlandet.

 

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling.


Er du en samlende leder? Er du dyktig i prosjektfaget? God til å kommunisere forventninger og kan skape motivasjon? Vil du være med på å utvikle og heve kvaliteten på vår gjennomføring av endringsoppdrag? En av seksjonslederne i avdeling Prosjektledelse har fått nye utfordringer i Sykehuspartner, og vi søker en ny leder til hans seksjon.  Hovedoppgaven vil være å lede og utvikle noen av våre dyktige medarbeidere. Viktig fokus er også å bidra til utvikling og gjennomføring av prosjekter og leveranser internt i Sykehuspartner og til alle våre kunder på de ulike helseforetakene i Helse Sør-Øst.   

 • Vi arbeider med Norges mest spennende og prestisjetunge IT-prosjekter innenfor helse.
 • Vi utvikler våre medarbeidere med fokus på å utvikle talenter, både faglig og personlig.
 • Vi er et stort kompetansemiljø der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. 
 • Vi har fokus på å bli litt bedre - hver dag 


Virksomhetsområdet Prosjekttjenester i Sykehuspartner leverer utviklings-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet i hele Helse Sør-Øst med et stort fokus på kvalitet og høy leveranseevne. Vi søker nå en resultat- og utviklingsorientert seksjonsleder til avdeling Prosjektledelse. Våre fokusområder er å utvikle våre engasjerte medarbeidere, i takt med at avdelingen skal vokse betydelig de kommende år som følge av økt oppdragsmengde. I dag er vi 72 fast ansatte fordelt på 4 seksjoner. Noen har rollen leveranseansvarlig og noen har rolle som prosjektleder. I tillegg har vi mange innleide ressurser innen fagområdet prosjektgjennomføring.

Som seksjonsleder vil du ha ansvaret for medarbeiderne i din seksjon, deres kompetansebygging, rekruttering av nye medarbeidere og sikre gjennomføringen av leveransene. Hos oss er læring satt i system gjennom kursprogram, sertifiseringer og personlig veiledning. En av dine oppgaver vil være å bidra til å utvikle dette videre. Lederne har et felles ansvar for utvikling av avdelingen. Du vil inngå i avdelingens ledergruppe, som en av fire seksjonsledere. Du får muligheten til å utvikle alle dine talenter - både faglig og personlig. Hvis du tiltrekkes av et stort og faglig prosjektledermiljø, og synes at samfunnsoppgaven med å levere fremtidsrettede tjenester til helseforetakene er viktig, er vi interessert i å høre fra deg.

Vi tilbyr

 • Godt arbeidsmiljø i et stort lederteam i Sykehuspartner
 • Spennende oppdrag for utvikling og endring innen e-helse
 • Ledelse av kompetente medarbeidere
 • Lederutviklingsprogram
 • Fleksibel arbeidstidsordning og lønn etter avtale
 • Gode pensjonsordninger

 
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige
søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf.
offentlighetslovens §25.

 

Kvalifikasjoner

 • Høyskole/universitetsutdannelse på masternivå

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 25.08.2019

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Prosjektledelse, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Grethe Ekren
Tlf: 90858541

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler