Vi har høye ambisjoner og store ting på gang – vil du bli med på et lite stykke HR-eventyr?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no
Det skjer mye spennende i Skatteetaten for tiden. I fjor lanserte vi en ny og ambisiøs strategi. Med den har vi lagt ut på en digitaliseringsreise som du knapt finner maken til i offentlig sektor, og HR er en viktig bidragsyter for at vi skal lykkes med målene våre. Nå omorganiserer vi HR-funksjonen vår slik at den i enda større grad understøtter strategien vår, og styrker HR sitt strategiske fokus. I denne organiseringen trenger vi virksomhetsnære HR-ledere i alle divisjonene våre.

Vi tilbyr

Blir du motivert av å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan du inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seksjonssjef, med en årslønn mellom 900 000 – 1 100 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine. For spesielt kvalifiserte kandidater kan vi vurdere å gi noe høyere lønn enn dette.

Synes du dette virker spennende eller er det noe du lurer på etter å ha lest denne annonsen? Trenger du mer informasjon om stillingen eller om oss? Da er det bare å ringe HR-direktør Ragndi Robøle på telefon 977 88 989 - jeg gleder meg til å prate med deg!


Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har

• ledererfaring på strategisk nivå, med flere års ledererfaring fra privat og/eller offentlig sektor
• høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå
• erfaring fra å lede og gjennomføre endrings- og omstillingsprosesser, inkludert kompetanseutvikling og kompetansevridning
• bred innsikt og erfaring i HR-faget generelt, og erfaring med å jobbe innsiktsbasert og med bruk av HR-analyse
• kunnskap om, og forståelse for, partssamarbeidet

I Skatteetaten praktiserer vi tillitsbasert ledelse. Våre ledere bidrar til at vi skaper resultater sammen ved å være fasilitatorer, kommunikatorer og utforskere.

Personlige egenskaper

Som vår nye leder må du være utpreget samarbeidsorientert, samtidig som du tør å utfordre og gi tydelige råd. Du er en trygg leder og har gode prosessuelle egenskaper. Du er glad i, og flink til, å spille andre gode og får folk med deg gjennom endringer. HR skal organiseres som matrise, noe som betyr at samhandling er avgjørende i rollen. Du har god organisasjonsforståelse, er strategisk sterk og ser sammenhenger og helhet. I tillegg må du være nysgjerrig, utviklingsorientert og motiveres av å ha en rolle i en virksomhet som alltid er i utvikling.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 02.04.2023

Arbeidssted: OSLO

Arbeidsgiver:
HR-leder for Skattedirektoratet og divisjon utvikling
Fredrik Selmers vei 4
0663 OSLO

Kontaktperson:
Ragndi Robøle
Tlf: 977 88 989

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler