Vi ser etter Javautviklere!  

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Du kommer til et veletablert forvaltningsteam som har ansvar for sine komponenter og leveranser innen innkreving. Teamet består av utviklere og andre som har ansvar for nyutvikling så vel som videreutvikling og forvaltning av løsninger.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har erfaring med javautvikling og har lyst til å være med oss inn i fremtiden. Du trives med å jobbe i tverrfaglig team og diskutere løsningsvalg med dyktige kollegaer du har rundt deg. Du liker å programmere java og liker å løse kompliserte utfordringer. 

IT i Skatteetaten
Skatteetaten har et av landets største og ledende IT-miljøer med over 50 utviklingsteam og vi nærmer oss 1.500.000 utviklingstimer per år. Vi har IT-løsningene som holder orden på hva du som skatteyter skal bidra med inn i felleskapet. Løsningene er samfunnskritiske, regelverket er komplekst, og systemene skal være stabile, sikre og brukervennlige. Arbeidet vi gjør trengs for å finansiere det norske folk sin velferd, som er en viktig del av Skatteetatens samfunnsoppdrag. Vi leverer stadig nye samfunnsnyttige tjenester både til personer og næringsliv med høyt fokus på samhandling mot andre etater og brukere via digitale grensesnitt.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag. Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktet samtale med Lena =)

Kvalifikasjoner

  • høyere utdannelse innen IT eller andre relevante realfag. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet  
  • flere års erfaring som javautvikler 
  • relevant erfaring fra systemutviklingsprosjekter eller forvaltning ved bruk av smidig metodikk
  • erfaring med moderne utviklingsrammeverk og verktøy basert på Java
  • god norsk skriftlig og muntlige formidlingsevne

Litt kort om vår teknologi: Java, Kotlin, SpringBoot, React, Redux, Git, Jenkins, Maven og Nexus for å nevne noe. Andre ting verdt å nevne er OpenShift, PostgreSQL, Grafana og Splunk. Skyløsninger som AWS og Azure og avslutningsvis Cloud Native, mikrotjenester, containere, PaaS og Kubernetes. Fortell oss gjerne hvilke teknologi du har erfaring med, hva du er nysgjerrig på og ønsker å jobbe med.

Personlige egenskaper

  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på tvers av fagområder og roller og troen på at det er sammen vi oppnår de beste resultatene
  • setter deg raskt inn i kompliserte fagområder og nye problemstillinger og er god på å se løsninger på tvers
  • har pådriver-gen, er initiativrik og selvdreven

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 10.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Lena Nydahl
Lena.Nydahl@skatteetaten.no
Tlf: 918 08 981

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler