Vi skal gjennom Norges kanskje råeste digitaliseringsprosjekt og trenger en knallgod kommunikasjonssjef!

Divisjon innkreving har det landsdekkende ansvaret for statlig innkreving og er Norges største statlige innkrevingsmiljø med rundt 1 200 årsverk. Divisjonen skal sikre at skatter, avgifter og andre krav betales til rett tid og skal forvalte og utvikle den statlige innkrevingen.

Vi tilbyr

Vi kan friste med

  • muligheten for å jobbe med samfunnsaktuelle saker
  • utfordrende oppgaver og stort kommunikasjonsfaglig miljø
  • kompetanseutvikling
  • fleksitid, der du også kan trene i arbeidstiden
  • medlemskap i Statens pensjonskasse 

Stillingen lønnes som seksjonssjef (kode 1211) fra kr. 820.000 - kr. 950.000, avhengig av kvalifikasjoner. De første seks månedene regnes som prøvetid.

Du får kontorplass i Trondheim. 

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det. 

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Kvalifikasjoner

I utgangspunktet stiller vi krav om fullført høyere utdanning på mastergradsnivå, innen relevante fagområder. Likevel er den praktiske arbeidserfaringen ofte vel så relevant, og i noen tilfeller kan lang erfaring erstatte en mastergrad. Vi ser etter deg som en vant til å gi kommunikasjonsråd til toppledere og ledergrupper, gjerne i store og komplekse organisasjoner. Du er en sterk kommunikator, og har jobbet med både strategisk og operativ kommunikasjon. Du har erfaring med intern- og lederkommunikasjon, og også mediehåndtering. Du har ledererfaring, helst på kommunikasjonsområdet. Det er et pluss om du har jobbet i offentlig forvaltning, og du må ha god forståelse for forvaltningen. 

Personlige egenskaper

I en stor organisasjon som vår, er det alltid mye som rører seg. Iblant kommer oppgaver med kortere frister enn du kanskje ideelt skulle ønske. Da er det en klar fordel å jobbe strukturert, slik at du raskest mulig forstår, og finner frem til, hvem som må involveres når. Denne involveringen er mer effektiv om du trives med å navigere deg rundt i virksomheten, og om du gjør det med et smil og engasjement slik at andre får lyst til å bidra.

Vi er opptatt av ledelse. Ledere i Skatteetaten motiveres av å være i en lederrolle, ønsker å bruke tid på lederskap og er villige til å utvikle eget lederskap.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Da har vi veldig lyst til å høre fra deg.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 04.10.2021

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Leder for kommunikasjonsstab – Divisjon innkreving, Skatteetaten
Holtermanns veg 1
7030 Trondheim

Kontaktperson:
Cecilie Solum
Tlf: 91197552

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler