Vi søker deg som har solid erfaring med sourcing og leverandørstrategier innenfor IKT

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Sykehuspartner, med sine over 1500 ansatte, leverer tjenester til Helseforetakene i Helse Sør-Øst og er en av Nordens største IKT-bedrifter. Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende utfordringer de kommende årene, som blant annet bygging av nye moderne sykehus og innføring av helt ny teknologi som understøtter helsepersonellets arbeidshverdag til det beste for regionens pasienter. Les mer om Sykehuspartner på www.sykehuspartner.no.

Virksomhetsområdet Prosjekttjenester og Leverandørstyring sin rolle i dette er å gjennomføre gode prosjekter, og andre viktige aktiviteter, som understøtter Helse Sør-Øst og Sykehuspartner sine mål.

Vi ønsker nå å styrke oss i arbeidet med å benytte sourcing som et strategisk virkemiddel og søker derfor en person med solid erfaring innen utarbeidelse og implementering av sourcing-strategier innenfor IKT.  Rollen vil inngå som del av et høykompetent team og ha er en viktig rolle i å levere på vår visjon «mer og bedre helsetjenester for pengene». 

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag
 • Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25

Kvalifikasjoner

 • Evne til å identifisere, analysere og håndtere komplekse problemstillinger, erfaring med analyser i tilknytning til leverandørbruk
 • Kommersiell teft og innsikt i av hvordan forretningsmodeller kan videreutvikles med bruk av leverandører
 • Kunnskap om ulike leverandør samarbeidsmodeller
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, erfaring med å utarbeide underlag for beslutningstakere på toppledernivå
 • Erfaring med større anskaffelser og direkte dialog med leverandører
 • Initiativrik og med god «driv», evne til å arbeide resultatorientert både selvstendig og i teams
 • Teknisk eller økonomisk utdannelse fra høyskole eller universitet

Du må trives i en variabel arbeidshverdag med utfordringer og aktivt bidra til kontinuerlig forbedringsarbeid i hele organisasjonen

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 18.06.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Kristin Tuv
Tlf: 97160860

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler