Vi søker en engasjert jurist, er det deg?

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon innkreving har det landsdekkende ansvaret for statlig innkreving og er Norges største statlige innkrevingsmiljø med rundt 1 200 årsverk. Divisjonen skal sikre at skatter, avgifter og andre krav betales til rett tid og skal forvalte og utvikle den statlige innkrevingen.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Ønsker du å jobbe med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et positivt arbeidsmiljø?

Vi søker en engasjert jurist til en av våre grupper i avdeling Oppdrag i divisjon Innkreving. Avdelingen har ansvar for innkrevingen på vegne av ulike oppdragsgivere utenfor Skatteetaten.

Stillingen er plassert i seksjonen for tvangsinnfordring, i en gruppe som jobber med innkreving av tyngre komplekse saker, eks. arbeidslivskriminalitetsaker. Vi trenger deg som liker å gå i dybden på saker og som har evnen til finne gode løsninger på ulike problemstillinger. Vi ønsker oss en person som har stor lærelyst, som ikke er redd for å utfordre eksisterende praksis og som har interesse for kontinuerlig forbedring i sitt arbeid. I forbindelse med fremtidens innkreving, vil det komme store endringer de nærmeste årene, så du må like å være del av et miljø som er i stadig endring.

Vi gir god opplæring til våre ansatte, så dersom du har interesse for innkrevingsfaget eller er nyutdannet er du velkommen til oss.

Vi tilbyr

 • du får jobbe med samfunnsaktuelle saker
 • utfordrende oppgaver og store fagmiljø
 • kompetanseutvikling
 • fleksitid
 • trening i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse 

Noe reisevirksomhet kan forekomme.

Du blir ansatt som skattejurist (kode 1413) fra kr. 540 000 - til kr 650 00, avhengig av kvalifikasjonene dine. De første seks månedene regnes som prøvetid. Vi ber deg laste opp vitnemål og attester som vedlegg til søknaden din.

 

Kvalifikasjoner

 • master i rettsvitenskap/cand. jur. Utenlandske grad må være NOKUT godkjent
 • være god til å kommunisere skriftlig og muntlig - også på engelsk
 • være bruker av digitale løsninger og verktøy

Personlige egenskaper

Arbeidshverdagen hos oss kan til tider være hektisk, samtidig som vi har søkelys på god balanse mellom jobb og fritid. Du må derfor ha høy arbeidskapasitet, være strukturert og ha god leveranseevne. Hos oss har vi en positiv og åpen kultur, og vi deler og utveksler kunnskap med hverandre. 

Vi ser etter deg som:

 • har gode kommunikasjonsevner, og er flink til å tilpasse budskapet til mottakeren
 • har gode samarbeidsevner, er med å skape trivsel og bidrar med kunnskapsdeling
 • liker å gå i dybden i saker samtidig som du levere resultat og er effektiv
 • er nytenkende og tar initiativ til forbedringer

Appellerer denne stillingen til deg? Vi ser frem til å motta din søknad.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 31.01.2022

Arbeidssted: Mo i Rana

Arbeidsgiver:
Innkreving, Skatteetaten
Terminalveien 1
8624 Mo i Rana

Kontaktperson:
Johanne Mekkalgården Ressem
Tlf: 95828617

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler