Vi søker en erfaren medarbeider for ledelse av store anskaffelser og styring av strategiske leverandører

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Sykehuspartner, med sine over 1600 ansatte, leverer tjenester til Helseforetakene i Helse Sør-Øst og er en av Nordens største IKT-bedrifter. Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende utfordringer de kommende årene, som blant annet bygging av nye moderne sykehus og innføring av helt ny teknologi som understøtter helsepersonellets arbeidshverdag til det beste for regionens pasienter. Les mer om Sykehuspartner på www.sykehuspartner.no.

Virksomhetsområdet Prosjekttjenester og Leverandørstyring sin rolle i dette er å gjennomføre gode prosjekter, og andre viktige aktiviteter, som understøtter Helse Sør-Øst og Sykehuspartner sine mål. Vi ønsker nå å styrke oss i arbeidet med å benytte sourcing som et strategisk virkemiddel og søker derfor en person med solid erfaring innen utarbeidelse og implementering av sourcing strategier innenfor IKT.  Rollen vil inngå som del av et høykompetent team og ha er en viktig rolle i å levere på vår visjon «mer og bedre helsetjenester for pengene». Stillingen inngår i avdeling Leverandørhåndtering.

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling med store muligheter for å påvirke utvikling av fagområdet
 • Høykompetente medarbeidere og dynamisk ledelse
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25

Kvalifikasjoner

 • Teknisk eller økonomisk utdannelse fra høyskole eller universitet
 • Solid erfaring med ledelse av større IKT anskaffelser- gjerne innen det offentlige
 • Erfaring med leverandørdialog og kommersielle forhandlinger
 • Resultatorientert og med kommersiell teft
 • Evne til raskt å identifisere, analysere og håndtere komplekse problemstillinger
 • Initiativrik, evne til å arbeide strukturert og selvstendig
 • Team-orientert, med svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Du må trives i en variabel arbeidshverdag med utfordringer og aktivt bidra til kontinuerlig forbedringsarbeid i hele organisasjonen.

Noe reisevirksomhet må påregnes

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 25.06.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sourcing og leverandøroppfølging, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Anders Hæreid
Tlf: 41656011

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler