Vi søker en erfaren medarbeider for ledelse av store anskaffelser og styring av strategiske leverandører

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Sykehuspartner, med sine over 1600 ansatte, leverer tjenester til Helseforetakene i Helse Sør-Øst og er en av Nordens største IKT-bedrifter. Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende utfordringer de kommende årene, som blant annet bygging av nye moderne sykehus og innføring av helt ny teknologi som understøtter helsepersonellets arbeidshverdag til det beste for regionens pasienter. Les mer om Sykehuspartner på www.sykehuspartner.no.

Vi ønsker nå å styrke oss i arbeidet med å få god verdi ut av våre samarbeid med partnere og leverandører og søker derfor en person med interesse for, og erfaring med, leverandørstyring og/eller kontraktshåndtering – helst innenfor IKT-området.  Rollen inngår i et høykompetent team og har er en viktig rolle i å levere på visjonen «mer og bedre helsetjenester for pengene».

Stillingen inngår i avdeling Leverandørhåndtering.

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling med store muligheter for å påvirke utvikling av fagområdet
 • Høykompetente medarbeidere og dynamisk ledelse
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger

Stillingen vil hovedsak skje i våre lokaler på Skøyen

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25

Kvalifikasjoner

 • Teknisk eller økonomisk utdannelse fra høyskole eller universitet
 • Erfaring med leverandørdialog og kommersielle diskusjoner med leverandører
 • Resultatorientert og med kommersiell teft
 • Initiativrik, evne til å arbeide strukturert og selvstendig
 • Team-orientert, med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engels
 • Det er også en fordel om du har erfaring med IKT anskaffelser - gjerne innen det offentlige 
Du må trives i en variabel arbeidshverdag med utfordringer og aktivt bidra til kontinuerlig forbedringsarbeid i hele organisasjonen.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 01.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sourcing og leverandøroppfølging, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Anders Hæreid
Tlf: 41656011

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler