Vi søker en strategisk rådgiver som vil gjøre en forskjell i vår reise mot en smidigere etat

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no
Skatt angår alle! Hos oss får du være med å lage løsninger som har betydning for hele Norges befolkning. Skatteetaten har akkurat lansert ny strategi med ambisiøse mål. Vi skal jobbe sammen med andre fra start, skape enda raskere resultater og i større grad utnytte produktteam til å skape bedre løsninger for våre brukere. Nå trenger vi deg som brenner for smidig og digital forretningsutvikling, og som vil være en driver på reisen for å levere enda bedre opplevelser for innbyggerne og virksomheter i Norge. Skaper en slik utfordring entusiasme hos deg? Da må du lese videre.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.
 
Du blir ansatt som seniorrådgiver, med en årslønn mellom 800 000 og 950 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine.


Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

 

Kvalifikasjoner

  • Høyrere relevant utdanning på masternivå, relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Erfaring med organisasjonsutvikling, endringsledelse eller styring av digitalisering og smidig produktutvikling i større organisasjoner
  • Erfaring fra etablering av tverrfaglige produktteam og produktområder
  • Erfaring fra smidig organisasjonsendring, gjerne innen områder slik som organisasjonsdesign, finansieringsmodeller, smidig målstyring og leder- og medarbeiderutvikling
  • Erfaring med strategisk rådgivning eller arbeid mot toppledelse innen forretningsdrevet utvikling er en fordel

Personlige egenskaper

  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du er god til å vise eget engasjement og få andre engasjert
  • Du er god til å bygge relasjoner og ta andres perspektiv
  • Du er proaktiv og trives med problemløsning – du liker å teste og utforske nye løsninger
  • Du har interesse for samfunnsutviklingen, ny teknologi og nye arbeidsmetoder

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.08.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Utvikling, Skatteetaten
Fredrik Selmersvei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Peter Christopher Musæus
Tlf: 952 68 704

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler