Vi søker ferske teknologer til vårt kontor i Oslo!

Norsk Helsenett SF er nasjonal tjenesteleverandør med en sentral rolle i digitaliseringen av den norske helse- og omsorgssektoren. Vår samfunnsviktige funksjon har blitt tydeliggjort i den pågående pandemi-krisen der våre leveranser bidrar til at våre kunder kan ivareta sitt beredskaps- og behandlingsansvar. Vi leverer blant annet de nasjonale e-helsetjenestene helsenorge.no, e-resept og kjernejournal, og sentral digital infrastruktur som knytter helse-Norge sammen gjennom Helsenettet.

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Arbeidssted kan være enten Tromsø, Trondheim eller Oslo. Følg link i denne annonsen dersom du ønsker arbeidssted i Oslo.

Arbeidsoppgaver

Driftsdivisjonen i Norsk Helsenett søker ferske teknologer! Du er kanskje nyutdannet, eller har kort arbeidserfaring som teknolog? Vi ønsker å ha med deg på teamet!

I NHN forteller vi stolt om stamnettet vårt, som har hatt 100% oppetid siden det ble skrudd på. Vi forteller om de 211 millioner medisinske meldingene som utveksles mellom ulike aktører over helsenettet. Og om de 17.000 nye videorommene som er etablert i helsesektoren nå de siste ukene. Flinke folk får alltid mer å gjøre. I den virus-pregede hverdagen vår får NHN bare enda flere oppgaver. Vi trenger deg!

Kvalifikasjoner

Du har utdannelse innenfor informasjons- og kommunikasjonsteknologi, eller kanskje har du tatt en annen utdannelse kombinert med IKT fag.

Du har hatt en interesse for teknologi lenge før du begynte på studiene og har flere års erfaring som hobby-teknolog.

Du anvender din formelle og uformelle kompetanse til å løse problem, store som små.

Du snakker og skriver norsk.

Personlige egenskaper

Du er nysgjerrig, vitebegjærlig og søker kunnskap.

Du motiveres av å få ansvar, og du rekker ofte opp hånda når det kommer nye arbeidsoppgaver på bordet. Du liker å jobbe med ting du ikke kan, slik at du kan bryne deg på noe nytt.

Du er ikke redd for å spørre om hjelp, og du hjelper gjerne de rundt deg og bidrar med din kunnskap.

Du liker å ha orden på ting, og å ha det ryddig rundt deg. Du strukturerer arbeidsoppgavene dine godt, og er god på å prioritere: Hva må jeg gjøre først? Hva kan vente?

Du har en pasjon for teknologi og ønsker å bidra til vårt samfunnsoppdrag: én innbygger – én journal.

Vi tilbyr

Du får drifte og videreutvikle samfunnskritiske IT-løsninger for helsesektoren, i et bredt spekter. Vi har løsninger som ble påtenkt før du ble født og løsninger som er så høyt oppe i skyen at de knapt er håndfaste. Og de snakker sammen!

Vi tilbyr en spennende stilling innenfor et fagfelt med stor samfunnsbetydning og stor offentlig interesse, et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kolleger, gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og en god pensjonsordning. Til slutt: du får jobbe med andre slike som deg. Ja, de finnes – i NHN.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Kontaktinfo: Jakob Gajowniczek, seksjonsleder drift 8 tlf.: 996 18 542 eller Janne Langø, senior HR-rådgiver tlf.: 94149227

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Vår oppgave er å utvikle, forvalte og drifte nasjonale e-helseløsninger og infrastruktur. Vi sørger for sikker samhandling i helsesektoren. Kort sagt– vi knytter Helse-Norge sammen. Norsk Helsenett leverer også administrative tjenester innen anskaffelser, arkiv og IKT for etatene i helseforvaltningen.

Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle landets kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er i dag om lag 650 ansatte, og har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Tromsø og Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Søknadsfrist: 31.05.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Jakob Gajowniczek, seksjonsleder drift 8
Tlf: 996 18 542

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler