Vi søker flere systemingeniører for applikasjonsdrift

Ønsker du en spennende og utfordrende jobb i grensesnittet mellom IT og helse?

Hos oss får du drifte og videreutvikle samfunnskritiske IT-løsninger for helsesektoren i et bredt spekter. Norsk Helsenett har over flere år bygd opp en sterk drifts- og utviklingsorganisasjon med et svært høyt faglig nivå. Nå søker vi både erfarne og nyutdannede teknikere som vil jobbe med applikasjonsdrift og utvikling på Windows-plattform.

Søknader vil vurderes fortløpende.

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.

Arbeidsoppgaver

Norsk Helsenett har mange små og store team som drifter, forvalter og videreutvikler applikasjoner som er kritiske for helsesektoren. Du vil inngå i et slikt team hvor du vil jobbe tett med utviklere. Applikasjonene står både i egne datarom og offentlig sky. Det er strenge krav til sikkerhet og tilgjengelighet. Vi har legacy-løsninger som kanskje ble påtenkt før du ble født, samt topp moderne løsninger bygget med PaaS-tjenester i skyen.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har teknisk breddekompetanse innen applikasjonsdrift, samtidig som du har minst ett spesialfelt som virkelig interesserer deg.

Du må ha god kjennskap til IIS og PowerShell, og gjerne erfaring med applikasjonsdrift/-utvikling i Azure.

Du har formell og relevant utdannelse innen IT. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdannelse.

Du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig, på C1 nivå eller høyere.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling innenfor et fagfelt med stor samfunnsbetydning og stor offentlig interesse, et godt arbeidsmiljø med kompetente og hyggelige kolleger, gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og en god pensjonsordning. Vi har moderne kontorlokaler og en prisvinnende kantine i vårt kontor i Teknobyen. 
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Vår oppgave er å utvikle, forvalte og drifte nasjonale e-helseløsninger og infrastruktur. Vi sørger for sikker samhandling i helsesektoren. Kort sagt– vi knytter Helse-Norge sammen. Norsk Helsenett leverer også administrative tjenester innen anskaffelser, arkiv og IKT for etatene i helseforvaltningen. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle landets kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er i dag om lag 650 ansatte, og har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Tromsø og Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Søknadsfrist: 01.11.2020

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Ole Morten Berg, seksjonsleder drift
Tlf: 922 44 566

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler