Vi søker jurist med hjerte for skatt

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

I Stjørdal har vi et stort utlandsmiljø og vi skal øke kompetansen på flere områder. Vi ser nå etter en jurist med interesse og engasjement for skatt. Hos oss vil du jobbe tett med jurister, revisorer, økonomer og etatsutdannede og du vil få innsikt i og jobbe med et bredt spekter av interessante juridiske problemstillinger.

Gruppen består av 25 medarbeidere, hvorav 5 er jurister. Skattekontoret i Stjørdal er kjent for sitt flammende engasjement og drivkraft. Vil du bli en del av oss?  

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.
 
Du blir ansatt som skattejurist eller seniorskattejurist, med en årslønn mellom kr 520 000 og 750 000, avhengig av kvalifikasjonene dine. For spesielt kvalifiserte kan noe høyere lønn vurderes.   

Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

Kvalifikasjoner

  • Master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen
  • Det vil være en fordel med spesialisering innen skatterett
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og på engelsk (Bergenstest B2 må være bestått for søkere med annet morsmål enn norsk)
  • God digital kompetanse

Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT.

Personlige egenskaper

  • Du har en positiv innstilling og er god i dialogen med andre, både skriftlig og muntlig.
  • Du er nysgjerrig og utviklingsorientert - du trives med raske endringer og den teknologiske utviklingen.
  • Du lærer raskt nye oppgaver og jobber strukturert.
  • Du er analytisk og har god evne til å sette deg inn i nye problemstillinger.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 07.10.2022

Arbeidssted: Stjørdal

Arbeidsgiver:
Skatteetaten, Brukerdialog
Værnesgata 21
7503 Stjørdal

Kontaktperson:
Kristine Fuglesang Standal
kristine.standal@skatteetaten.no
Tlf: 945 37 414

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler