Vi søker ny leder til rolle av stor samfunnsbetydning. # impact

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Kunne du tenke deg å jobbe hos en fremoverlent og utviklingsorientert arbeidsgiver, der deling av data er sentralt? Synes du det virker engasjerende å jobbe i en etat som så til de grader setter god informasjonsforvaltning på agendaen?  

Gruppe Samhandling sin rolle er å ivareta Skatteetatens ansvar for deling av data med offentlige og private virksomheter. Gruppens arbeid bidrar direkte til forbedring og effektivisering av tjenester i det offentlige og finanssektoren. 

Å bli datadrevet står på agendaen til mange virksomheter. Det er imidlertid få steder som er premissgiver på den måten Skatteetaten er. Du har kanskje ikke tenkt på at Skatteetaten ikke bare håndterer skatter og avgifter, men også store mengder data? Data som kan anvendes og gjenbrukes i andre tjenester til nytte for næringsliv og innbyggere.  

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.
 
Du blir ansatt som underdirektør 1059, med en årslønn mellom 850 000-950 000 kr, avhengig av kvalifikasjonene dine. 


Verdt å merke seg før du søker

 

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 

 

Kvalifikasjoner

 • kompetanse på deling av data 
 • erfaring med å jobbe i skjæringspunktet mellom ulike fagmiljøer (IT, juss, informasjonsarkitektur mv.) 
 • kjennskap til og interesse for å skape verdi av data for gjenbruk  
 • ledererfaring fra produktledelse, prosessledelse, prosjektledelse, fagledelse eller linje er et krav. Erfaring med personalansvar anses som en fordel. 
 • evne til å omsette strategiske ambisjoner i praksis 
 • mastergrad eller tilsvarende innen relevant fagområde. Særlig relevant erfaring kan kompensere for kravet. 
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk  
 • erfaring fra en større organisasjon er en fordel 

Personlige egenskaper

 • gode samarbeidsegenskaper  
 • tydelig formidlingsevne 
 • evne å se helhet 
 • gjennomføringsevne i en organisasjon i endring 
 • robust  
 • evne å veilede og støtte medarbeidere i teamet i sin faglige og personlige utvikling 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 11.10.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Informasjonsforvaltning, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Bjørn Sletten
Tlf: 934 35 565

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler