Vi søker seksjonsleder for prosjektledelse

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Er du dyktig i prosjektfaget, og vil du være med på å utvikle og heve kvaliteten på vår gjennomføring prosjekter i Helse Sør-Øst?  En av mine ledere har fått nye spennende oppgaver i Sykehuspartner. Vi søker deg som ønsker å overta hans seksjon med 18 ansatte i avdeling Prosjektledelse. Prosjektledelse er et kompetanseområde som vi satser på i Sykehuspartner, og du vil være med på å utvikle og forme fremtidens prosjektledere innen helse. Vi utvikler oss innen flere gjennomføringsmetoder, og smidig får større fokus i tiden fremover.  Våre medarbeidere leverer prosjekter der tid, kost og kvalitet er i fokus i hele Helse Sør-Øst. Viktig fokus som lederne bidrar til er fokus på kvalitet og høy leveranseevne. Vi søker nå en resultat- og utviklingsorientert seksjonsleder til avdeling Prosjektledelse.

 • Vi arbeider med Norges mest spennende og prestisjetunge IT-prosjekter innenfor helse.
 • Vi utvikler våre medarbeidere med fokus på å utvikle talenter, både faglig og personlig.
 • Vi er et stort kompetansemiljø der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. 
 • Vi har fokus på å bli litt bedre - hver dag 

Ledergruppen har som hovedfokus på å utvikle våre engasjerte medarbeidere. I tillegg skal avdelingen skal vokse noe de kommende år som følge av økt oppdragsmengde. I dag er vi 86 fast ansatte fordelt på fem seksjoner. Vi har også mange innleide prosjektledere, der vi har det faglige oppfølgingsansvaret innen prosjektledelse. 

Som seksjonsleder vil du ha ansvaret for medarbeiderne i din seksjon, deres kompetansebygging, rekruttering av nye medarbeidere og bidra til å sikre gjennomføringen av leveransene. Hovedoppgaven vil være å lede og utvikle noen av våre dyktige medarbeidere, Hos oss er læring satt i system gjennom kursprogram, sertifiseringer og personlig veiledning. Ledergruppen har et felles ansvar for utvikling av avdelingen. Denne stillingens hovedansvar er arbeidet rundt de innleide prosjektlederne. Du vil inngå i avdelingens ledergruppe, som en av fem seksjonsledere. Du får muligheten til å utvikle alle dine talenter - både faglig og personlig. Hvis du tiltrekkes av et stort og faglig prosjektledermiljø, og synes at samfunnsoppgaven med å levere fremtidsrettede tjenester til helseforetakene er viktig, er vi interessert i å høre fra deg.

Vi tilbyr

 • Godt arbeidsmiljø i et stort lederteam i Sykehuspartner
 • Spennende oppdrag for utvikling og endring innen e-helse
 • Ledelse av kompetente medarbeidere
 • Utviklingsoppgaver 
 • Lederutviklingsprogram
 • Fleksibel arbeidstidsordning og lønn etter avtale
 • Gode pensjonsordninger

 
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige
søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf.
offentlighetslovens §25.

Kvalifikasjoner

 • Høyskole/universitetsutdannelse på masternivå
 • God kjennskap og erfaring innen prosjektledelse 
 • Resultatorientert
 • Gjerne erfaring fra konsulentselskap eller kjøp av konsulenttjenester
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne 
 • Ledererfaring fra linjeledelse

Personlige egenskaper

Våre verdier er å være fremoverlent, ansvarlig og en medspiller. Du må kunne identifisere deg med disse og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 15.08.2021

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Prosjektledelse, Sykehuspartner HF
Hoffsveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Grethe Ekren
Tlf: 90858541

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler