Vil du ha et samfunn for alle?

Reagerer du når noen stenges ute? Er du samfunnsengasjert og glad i folk? Vil du være med på å skape et mangfoldig og likestilt samfunn? Da ønsker vi deg på laget. Vi søker etter en organisasjonskonsulent 50 % stilling. (Foreldrepermisjonsvikariat til 14. april 2019).  

Det viktigste oppdraget i denne stillingen er å legge til rette for økt aktivitet blant våre ungdommer og unge voksne. En sentral oppgave er å skape gnist og holde liv ungdommens engasjement for å gå foran i likestillingskampen og å være med på å endre verden. Vi vet at det gir oss gjennomslagskraft å samarbeide med andre som jobber mot de samme målene som oss. Derfor har vi ulike arrangementer som involverer frivillige organisasjoner, politikere og andre samarbeidspartnere. Informasjonsarbeid er viktig i alt vi gjør, og i denne jobben vil vi gjerne at du bidrar til å gjøre oss enda mer synlige, særlig gjennom vår nettside og i sosiale medier. Vi har tro på ungdommers evne til å tenke nytt og finne nye måter å jobbe på for å påvirke holdninger og skape engasjement. Vi håper derfor at du trigges av å tenke kreativt, og at du kan oppmuntre og veilede ungdommer til å tenke utenfor boksen.

Du må være komfortabel med å jobbe tett med ungdommen, og i blant å jobbe utover vanlig arbeidstid og i helger. Vi har fleksitid med god kompensasjon for dette.

I tillegg til ungdomsarbeidet vil du ta del i det daglige arbeidet på kontoret, eksempelvis svare på telefoner og eposter og gi enkel rettighetsveiledning.

I Handikapforbundet er vi mange engasjerte medarbeidere og tillitsvalgte, som samarbeider om å nå vårt mål om et mangfoldig samfunn der alle har de samme mulighetene til å delta. Nå gleder vi oss til å få flere på laget og vil gjerne høre fra deg som er:

 • Funksjonshemmet/annen relevant erfaring
 • glad i mennesker, god til å motivere andre og samle folk
 • selvgående, initiativrik og en som får ting gjort
 • god til å skaffe overblikk, se sammenhenger og tenke helhetlig
 • interessert i å jobbe med nye, digitale måter å kommunisere på
 • opptatt av funksjonshemmedes menneskerettigheter

Vi ønsker også at du har:

 • organisasjonserfaring
 • relevant utdanning

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver og en reell mulighet til å påvirke samfunnet.
 • En arbeidsplass med hyggelige, engasjerte folk og godt arbeidsmiljø
 • Fem ukers ferie og fleksitidsordning
 • Tilrettelegging av arbeidsplass og arbeidstid ved behov
 • God pensjon og gode personalforsikringer 

NHF er IA-bedrift og er opptatt av mangfold. NHF ønsker et samfunn for alle, hvor ingen diskrimineres. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, legning, religiøs overbevisning, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. Ved ellers like kvalifikasjoner vil personer med funksjonsnedsettelse bli prioritert. 

Om arbeidsgiveren

Norges Handikapforbund er en organisasjon av og for funksjonshemmede. Visjonen vår er et mangfoldig samfunn der funksjonshemmede har de samme mulighetene som andre til å leve i tråd med egne ønsker, evner og interesser, og til å bidra og delta fullt ut. Vi jobber først og fremst interessepolitisk, men er også et sterkt fellesskap for de ca. 14 000 medlemmene våre. Vi jobber også internasjonalt med inkluderende utviklingsarbeid. Vi har et hovedkontor i Oslo, ni regionkontorer og ti landsforeninger med fokus på ulike diagnosegrupper.

Ved spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med regionkontorleder, Kirsti Fosshaug på kirsti.fosshaug@nhf.no eller mobil 902 44 726.

CV og søknad sendes til: stillinger@nhf.no

Søknadsfrist: 20.06.2019

Arbeidssted: Tromsø

Arbeidsgiver:
Norges Handikapforbund (NHF)

Kontaktperson:
Kirsti Fosshaug
kirsti.fosshaug@nhf.no
Tlf: 902 44 726

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler