Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Skatteetaten har stort fokus på modernisering og digitalisering av tjeneste og systemporteføljen. Med de digitale tjenestene er det også behov for støtte fra overvåkning for å sikre tjenestenes tilgjengelighet. Skatteetaten har i dag en egen gruppe i IT som forvalter og videreutvikler overvåkningsløsningene samt driver et operasjonssenter hvor man har fokus på overvåkning sett fra bruker sin opplevelse av tjenestene.

Dersom du ønsker å lede denne enheten vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr

 • mulighet til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
 • utfordrende oppgaver og være en del av store fagmiljøer
 • kompetanseutvikling og internt stillingsmarked
 • fleksitid og mulighet for å trene i arbeidstiden
 • medlemskap i Staten pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du ansettes som underdirektør (kode 1059), med lønn fra kr 700 000 – 900 000. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant utdanning på bachelorgrad nivå. Særlig relevant erfaring kan erstatte kravet til bachelorgrad. 
 • erfaring og interesse for overvåkning
 • erfaring fra ledelse av gruppe og/eller team
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • det er ønskelig med innsikt og forståelse for CMDB
 • det er ønskelig med kjennskap til ITIL-rammeverket

Personlige egenskaper

 • utviklingsorientert og har strategisk forståelse
 • trygg i lederrollen, motivers av å være leder og er villig til å utvikle deg i rollen
 • strukturert, resultatorientert og god gjennomføringsevne
 • utpreget gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.08.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Jason Jughdharree
Jason.Jughdharree@skatteetaten.no
Tlf: 414 51 117

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler