Vil du jobbe med hacking av våre samfunnskritiske e-helseløsninger?

Vi søker Security Engineer/pen-tester til Norsk helsenett SF.

Norsk helsenett er et IT-selskap som jobber i grensesnittet mellom IKT og e-helse. Vi er en nasjonal tjenesteleverandør som utvikler, drifter og forvalter sentrale løsninger i sektoren på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet.

I Norsk helsenett møter du noen av landets beste IT-hoder, og vi har store miljøer som bla. jobber med utvikling og sikring av løsningene. Det er her du kommer inn - du som vil både jobbe med noe som er viktig for helsepersonell og innbyggere i Norge, men som også ønsker å jobbe med det ypperste innenfor teknologi.

Du vil jobbe med mange ulike fagmiljøer, og vi tror også at din egenutvikling vil ivaretas gjennom spennende arbeidsoppgaver og flinke kolleger i senter for test og kvalitetssikring og i våre sikkerhetsmiljøer. Du vil jobbe tverrfaglig, og oppleve stor frihet i jobben. Vi er opptatt av resultatet og leveransene du bidrar med, at du er nysgjerrig, har driv og bryr deg om de rundt deg - både internt i Norsk helsenett og de aktørene vi jobber sammen med.

Ta kontakt med oss i dag! Du vil bli overrasket over hvor gøy og utfordrende det er å jobbe i Norsk helsenett. Er du nysgjerrig på hva som driver oss på dette viktige samfunnsoppdraget kan du se det her: https://vimeo.com/506062525/ef64c2ee64

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 

Arbeidsted er Oslo eller Trondheim. Ved ansettelse i Trondheim, må du regne med å ta noen turer til Oslo. 

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedarbeidsoppgaver blir å sørge for at Norges nasjonale e-helseløsninger forblir sikre og ugjennomtrengelige ved at du bistår med sikring av CI/CD pipeline i tråd med DevSecOps økosystem slik at programvaresikkerhet med innebygd personvern blir ivaretatt. Du vil også bidra med hvordan vi bør organisere det operative arbeidet innen automatisering av sikkerhet/-pen-tester i pipeline og hvordan dette vil gi en merverdi for produktlinjene og de tverrfaglige selvstyrte teamene. Vi tror du har god erfaring med sikkerhetstesting av web- og mobilapplikasjoner fra før, og kan bidra med å løfte fagområdet ytterligere sammen med kunnskapsrike kollegaer.

Kvalifikasjoner

Du har nok høyskole-/universitetsutdanning på minimum bachelornivå innenfor teknologifag, sannsynligvis med spissing innenfor cybersecurity og/eller utvikling. Vi tror også at du han noen år på baken, har vært ute en vinternatt før og vet hvordan du skal kle deg i ruskevær (i overført betydning). Men er du nyutdannet, eller i ferd med å avslutte utdanning, ønsker vi også å snakke med deg!

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som blir inspirert av samfunnsoppdraget vårt, som forstår trender innenfor cybersecurity, sikkerhet i skyplattformer og DevSecOps . Vi tror du alltid leter etter løsninger på problemer og utfordringer, og vil gå analytisk og planmessig til verks for å sikre og effektivisere e-helseløsningene for fremtiden.

Personlig egnethet vil vektlegges.

 

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten.

Vi kan tilby deg spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje. Vi etterstreber et godt arbeidsmiljø hvor vi ser og oppmuntrer hverandre. Hos oss vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, hvor du får mulighet til å utvikle din kompetanse og jobbe i et miljø med høyt faglig nivå.

Vi har konkurransedyktige betingelser, gode ordninger (fleksitid, 7,5 timers arbeidsdag, gode pensjons -og forsikringsordninger og frihet i utførelsen av arbeidet).

Vi sitter i et åpent, moderne kontorlandskap med gode fasiliteter på huset. Her vil du få en jobb med mening! Samfunnsoppdraget er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe i Norsk helsenett.

Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Søknadsfrist: 08.08.2021

Arbeidssted: Oslo/Trondheim

Arbeidsgiver:
Norsk Helsenett SF

Kontaktperson:
Arne Erik Hurum, seksjonsleder teknisk test
arne.erik.hurum@nhn.no
Tlf: 95068470

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler