Vil du jobbe med teknologi for virtualisering av nettverk og sikkerhet?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra nettverk, brannmur og virtualiserte miljøer. Du er faglig engasjert, liker å dele kunnskap og har evnen til å inspirere og motivere andre. Hos oss vil du bidra til tverrfaglig arbeid for å effektivisere, standardiser og automatisere driften.

Vi har en stor virtuell serverportefølje basert på teknologien til VMware. For å sikre at den til enhver tid er sikker og modernisert skal vi ytterligere styrke IT-sikkerheten, og er ute etter en medarbeider som vil være med å blant annet; bygge opp og forvalte løsningen for mikrosegmentering.

Vi ønsker oss at du har egendriv, er dedikert og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss at du trives med å jobbe både selvstendig og i team for å oppnå felles prioriteringer og målsettinger.

Ansvar for nettverk, brannmurer samt Linux og Windows servere ligger i gruppen Basisplattform og er en gruppe på 17 medarbeidere, fordelt i Grimstad og Oslo. Vi åpner nå også for Mo i Rana og Trondheim som arbeidssted. Her er det store muligheter for å jobbe med ny, spennende teknologi. Du må være forberedt på å jobbe på tvers av grupper og prosjekter.

Vi håper du har lyst til å bli vår nye kollega!

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag. Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver/senioringeniør med en årslønn mellom 600 000 kr og 730 000 kr. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Verdt å merke seg før du søker
Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

 • minimum utdanning på bachelornivå (180 studiepoeng) innenfor IKT fag
 • relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • nettverkskompetanse og gjennomgående god forståelse av sikring av datatrafikk
 • brannmurkompetanse og erfaring med oppbygging av regelsett
 • erfaring med koding/scripting
 • god teknisk breddekompetanse
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

Det er en fordel med kompetanse innenfor flere av disse områdene (men ikke er må-krav):

 • VMware NSX
 • CheckPoint brannmur
 • sikkerhetsprodukter IDS, IPS og brannmur
 • kjennskap til automasjonsverktøy eks. vRA / vRO / Ansible el.
 • erfaring fra stordriftsmiljøer

Personlige egenskaper

 • selvdreven og motivert av kontinuerlig forbedring
 • gode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig
 • gode kommunikasjonsferdigheter
 • serviceinnstilt
 • løsningsorientert

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Bård Marskar
bard.marskar@skatteetaten.no
Tlf: 970 57 633

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler