Vil du jobbe som senior utvikler i et av Norges største IT-miljø?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi ser etter deg som har solid erfaring som utvikler, og som ønsker å jobbe med, ta eierskap til og lead på systemer som er viktige i samfunnet!

I Skatteetaten bygger vi løsninger som berører hver innbygger, bedrift og organisasjon i Norge. Vi er rimelig stolte over det arbeidet vi gjør da systemene vi har ansvar for er svært sentrale for å kunne finansiere velferdssamfunnet. Hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team med svært dyktige utviklere, testere og fagressurser, og jobbe tett med andre team og prosjekter i Skatteetaten.

Vi er en dynamisk organisasjon som bruker smidig metodikk og har løpende produksjonssettinger. Hva som venter oss av nye oppgaver, metodikk og teknologi vet vi ikke eksakt, men vi skal fortsette å levere skattesystemer i verdensklasse, og vi skal fortsette å snu oss rundt og håndtere små og store endringer og ikke minst utfordringer.  Vi tror at hos oss kan du ha det bra på jobb. Vi forsøker så godt vi kan å støtte hverandre, dele vår kunnskap og kompetanse, være nysgjerrige, imøtekommende og gjøre hverandre så gode som mulig.

Vi tilbyr

 • hyggelige og dyktige kollegaer som støtter hverandre og spiller hverandre gode
 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle systemer og løsninger
 • utfordrende oppgaver og store fagmiljøer
 • veiledning og støtte sånn at du utvikler deg, mestrer dine oppgaver og trives
 • kompetanseutvikling, både egenutvikling, og gjennom etatens egne fagforumer
 • fleksitid, betalt overtid og trening i arbeidstiden
 • en raus personalpolitikk
 • medlemskap i Statens pensjonskasse, som er en av Norges beste pensjonsordninger

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om noe hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som senioringeniør (kode 1181) fra kr. 630.000.860.0000 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneders prøvetid. Da vil jobber på tvers av lokasjoner, vil det av og til være behov for noe reising. 

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Kvalifikasjoner

 • høyere relevant IT-utdanning på bachelor- eller masternivå. Særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • flere års relevant erfaring som Javautvikler
 • relevant erfaring med smidig metodikk og teknikker i større organisasjoner eller prosjekter
 • erfaring med testautomatisering
 • god kompetanse på automatisering av bygg og deploy
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

Det er en fordel om du har erfaring med

 • store, kompliserte prosjekter innenfor offentlig sektor
 • vår øvrige teknologi: TypeScript, React, Redux, Kotlin, SpringBoot, Git, Jenkins, Maven og Nexus for å nevne noe
 • DevOps teknologi, f eks OpenShift, PostgreSQL, Grafana og Splunk

Personlige egenskaper

Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, liker å jobbe i tverrfaglige team enten i prosjekter eller i linja, og forstår produktenes livssyklus.  Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kompetanse raskt, og liker å sette deg inn i nye problemstillinger.  Vi krysser fingre for at du også liker å dele din kompetanse med andre, tar initiativ og forstår at det er sammen vi leverer de beste resultatene.

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Anne Dahl
Anne.Dahl@skatteetaten.no
Tlf: 41477147

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler