Vil du være med å levere innen et spennende IKT-miljøe innen helse?Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Virksomhetsområdet «IKT-Tjenester» søker seksjonsleder til seksjonen “Sykehusspesifikke løsninger” i avdeling Spesialtjenester. Avdelingen Spesialtjenester leverer drift, forvaltning og rådgivning knyttet til tjenesteområder som er under utvikling i Sykehuspartner, og som ikke nødvendigvis har ferdig etablerte leveransemodeller. Dette er for eksempel IKT-støtte til forskningsmiljøene i Helse Sør Øst, støtte til håndtering av medisinteknisk utstyr (MTU), innovasjonstjenester, prehospitale løsninger og sykehusspesifikke tjenester.

Seksjonen Sykehusspesifikke løsninger har ansvar for forvaltning av kliniske løsninger som defineres som “sykehusspesifikke” i den forstand at de ikke har mange brukere, er utviklet av små leverandører og/eller er kun implementert lokalt på et eller få sykehus og ikke styres regionalt. Seksjonen vil også bidra med tilbudsskriving og tjenesteprising, levere betalbare tjenesteendringer og delta i prosjekter for utvikling av nye tjenester. Applikasjonene er kritiske i helsepersonellets arbeid med å bedre helse og redde pasienters liv, og det stiller store krav til kvalitet og stabilitet.

Som seksjonsleder vil du være sentral i arbeidet med å etablere og videreutvikle den optimale forvaltningsmodellen for kliniske tjenester inkludert MTU i tett samarbeid med seksjonsleder og driftsmiljø i Sykehuspartner. Du vil ha ansvar for å videreutvikle enheten i tråd med dette, herunder utvikle nødvendig kompetanse blant medarbeidere.

Som leder vil du ha stor medvirkning i utarbeidelsen av din enhet, og du vil påvirke utforming av fremtidsrettede prosesser og roller. Du vil rapportere til avdelingsleder i Spesialtjenester.

Vi tilbyr

En interessant stilling i et hyggelig og faglig utfordrende kompetansemiljø
Fleksible arbeidstidsordninger
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
Arbeidssted nær offentlig kommunikasjon

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som er en engasjert leder med engasjement for det kliniske tjenesteområdet, både teknisk og funksjonelt.

Du har: 

 • Ledererfaring fra større, komplekse IT-organisasjoner
 • Kunnskap og erfaring med å jobbe ihht ITIL prosesser
 • Ledererfaring med personalansvar
 • Prosjektledelse er en fordel
 • Erfaring fra IT utvikling av kritiske systemer
 • Kjennskap til IKT som benyttes i den kliniske IKT plattformer er en fordel

   Høyskole / Universitet innen IKT 

Personlige egenskaper

  Strukturert, selvstendig og løsningsorientert
  Gode lederegenskaper
  Gode kommunikasjonsegenskaper
  Evne til å utvikle og motivere andre
  Evne til profesjonell leverandør- og kundeoppfølging basert på god samhandling
  Kundeorientert
  Personlig egnethet vektlegges

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 05.04.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Sykehusspesifikke kliniske løsninger, Sykehuspartner HF
Hoffeveien 1D
0275 Oslo

Kontaktperson:
Stig Nydal
Tlf: 97057863

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler