Vil du være med å sikre at sykehusene i Helse Sør-Øst får stabile IKT-løsninger som understøtter pasientbehandlingen?Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. 

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner hadde en omsetning i 2018 på 3,6 milliarder kroner og har ca 1500 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

 Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Spesialtjenester er en avdeling i virksomhetsområdet IKT-tjenester og har ansvar for medisinsk tekniske tjenester, prehospitale tjenester, lokale tjenester, tjenester til forskning og interne IKT-tjenester. Bruken av IKT løsninger tilknyttet medisinsk teknisk utstyr (MTU) i sykehusene øker, og vil være et vekstområde i regionen i årene som kommer.

Seksjonen Medisinsk tekniske tjenester (MTT) håndterer nyetableringer og endringer av disse løsningene på vegne av Sykehuspartner. Seksjonen har ansvar for å etablere nye, og utføre endringer på eksisterende løsninger integrert med medisinsk teknisk utstyr på sykehusene. I tillegg skal seksjonen forberede for overlevering av løsningene til forvaltningsapparatene hos sykehusene og Sykehuspartner. Seksjonen har også ansvaret for å videreutvikle nødvendige prosesser og samarbeid med medisinsk teknisk miljø ved sykehusene.

Seksjon for Medisinsk tekniske tjenester søker nå kandidater med erfaring fra IKT løsninger som vil få ansvar for at løsninger etableres iht krav, prinsipper og standarder. Stillingen krever teknisk kompetanse og sikkerhetskunnskap. Den tekniske rådgiveren må tilegne seg kunnskap om MTU relatert arkitektur på helseforetakene samt en forståelse av de prosesser og behov foretakene har, for å bidra til å utvikle eksisterende og fremtidige løsninger sammen med dem.

Arbeidssted kan være Oslo, Lillehammer eller Grimstad. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon du foretrekker.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø med høy kompetanse.  Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver og fleksible arbeidstidsordninger.  
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår.   

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan blioffentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25. 

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse innen IKT. Lang, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse  
 • Erfaring med prosjektleveranser 
 • Kjennskap med IKT-arkitektur generelt
 • Dokumentasjon av løsninger er sentralt og det er ønskelig med kjennskap til Visio eller lignende
 • Det er ønskelig med kjennskap til ITIL prosesser
 • God teknisk forståelse innen pc, server, nettverk, brannmur, databaser, sikkerhet/herding

Personlige egenskaper

 • Evne til helhetsforståelse av tjenester som skal leveres
 • Serviceinnstilt og kundeorientert
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Løsningsorientert og ansvarsbevisst
 • Systematisk og strukturert
 • Evne til å arbeide både selvstendig og i team
 • Må beherske norsk både skriftlig og muntlig
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 02.02.2020

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
Spesialtjenester, Sykehuspartner HF
0275 Oslo

Kontaktperson:
Marte Aasheim Berg
Tlf: 92646863

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler