Vil du være med å utvikle en av Norges beste digitale arbeidsplasser?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi har startet reisen for å bygge en ny digital arbeidsplass i Skatteetaten, og nå girer vi opp for å gjøre den til en av Norges beste digitale arbeidsplasser. Den er basert på moderne samhandlingsløsninger og skytjenester bygget på Microsoft 365. Vi ønsker å styrke devops-teamet for klienttjenesten og søker etter Tjenesteutvikler for klienttjenesten. 

 

Se mer på skatteetaten.no. 

Tjenesteutvikler klienttjenesten (PC, mobil, Mac, nettbrett) 
Vi har etablert en zero trust arkitektur for klientområdet, med moderne management, og ønsker å utvikle dette videre. Vi søker derfor etter en engasjert og dyktig tjenesteutvikler for klientområdet. Som tjensteutvikler har du faglig ansvar for et faglig kompetent devops team som skal sikre at etaten fortsatt er i front når det gjelder nyskapende, innovative og brukervennlige løsninger.

Vi tilbyr

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse, som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger, følger også med.
 
Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver (kode 1364) / senioringeniør (kode 1181) med en årslønn mellom kr 700.000-900.000, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneder prøvetid.  


Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Kvalifikasjoner

 • høyere utdanning innen IT
 • erfaring fra spesifikasjon, design, anskaffelse, implementering eller drift av klienttjenester
 • erfaring med ledelse knyttet til personal-, prosess-, prosjekt-, eller utvikling av medarbeidere
 • gode formidlingsegenskaper på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

I tillegg er det ønskelig med én eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 • evne til å sette deg inn i forretningssidens behov og forstå hvordan disse kan realiseres i en kostnadseffektiv tjeneste/løsning
 • erfaring fra design og utvikling av moderne klienttjenester, herunder tjenester for PC, Mac og mobil  
 • god kjennskap til IT-tjenester innen mobile og virtualiserte arbeidsflater og IT sluttbrukertjenester
 • ha god forståelse for teknisk arkitekturarbeid og fremtidens teknologimuligheter 
 • god kjennskap til leverandørmarkedet innen området 
 • erfaring med kunde- og/eller leverandøroppfølging

Personlige egenskaper

Vi ser for oss at du:

 • liker tverrfaglig samarbeid der du gjør ditt beste for at kollegene dine lykkes
 • setter deg raskt å sette deg inn i nye problemstillinger og tenker helhetlig
 • er løsningsorientert, analytisk og finner gjennomførbare og sikre løsninger
 • kommuniserer godt med andre fagfolk og beslutningstakere, fremstiller idéer og løsningsforslag visuelt, samt deler din kompetanse med andre

Noen ganger er det mye å gjøre. Da får du glede av din arbeidskapasitet og evne til å arbeide med flere oppgaver parallelt. Du har en strukturert tilnærming til problemløsning, og liker å arbeide på standardiserte måter

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 22.08.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Ole Dag Svebak
Tlf: 901 20 235

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler