Vil du være med å utvikle en av Norges beste digitale arbeidsplasser?

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 7 500 ansatte.

Divisjon IT skal sikre at Skatteetaten har en velfungerende IT-portefølje. Skatteetaten leverer tjenester som brukes av hele Norges befolkning og vi huser et av landets største og ledende IT-miljøer. Divisjonen består av rundt 900 årsverk som jobber med utvikling, drift og forvaltning av etatens IT-løsninger. 

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Vi har startet reisen for å bygge en ny digital arbeidsplass i Skatteetaten, og nå girer vi opp for å gjøre den til en av
Norges beste digitale arbeidsplasser.
Den er basert på moderne samhandlingsløsninger og skytjenester bygget på
Microsoft 365!

Fagekspert Nettverk/aksessnett 
Vi er i ferd med å modernisere etatens aksessnett på alle etatens 60 kontorsteder. Vi vil bygge et faglig sterkt team for å utvikle, drifte og forvalte aksessnettet, og ser etter en dyktig fagekspert. Er det deg? 

Vi tilbyr

 • et dyktig, ambisiøst og utviklende fagmiljø. Vi lover at du utvikler deg faglig og personlig med oss
 • muligheten til å arbeide med moderne teknologi og samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
 • fleksitid og betalt overtid, samt mulighet for å trene i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som blant annet har en av Norges beste pensjonsordninger

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om noe hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver (kode 1364) / senioringeniør (kode 1181), og får en brutto årslønn mellom kr 650.000-900.000, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneder prøvetid. 

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Hvordan er det å jobbe hos oss - sånn egentlig?
Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match. 

Kvalifikasjoner

 • du må ha utdanning innen IT
 • du må ha solid kompetanse på datanettverk
 • du må ha gode formidlingsegenskaper på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

I tillegg er det ønskelig med én eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 • erfaring fra spesifikasjon, design, anskaffelse, implementering eller drift av datanettverk 
 • god forståelse for teknisk arkitekturarbeid og fremtidens teknologimuligheter
 • erfaring med brukerstøtte, kunde- og/eller leverandøroppfølging eller tilsvarende 

Personlige egenskaper

 • liker tverrfaglig samarbeid der du gjør ditt beste for at kollegene dine lykkes
 • setter deg raskt inn i nye problemstillinger og tenker helhetlig
 • er løsningsorientert, analytisk og finner gjennomførbare og sikre løsninger
 • kommuniserer godt med andre fagfolk og beslutningstakere, fremstiller idéer og løsningsforslag visuelt, samt deler din kompetanse med andre

Hos oss er det tidvis høy aktivitet og det er nok å gjøre! Da vil du få bruk for din høye arbeidskapasitet og evne til å arbeide med flere oppgaver parallelt. Du har en strukturert tilnærming til problemløsning, og liker å arbeide på standardiserte måter. 

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

Kontaktperson:
Frank Arne Lillestø
Tlf: 476 34 476

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler