Vil du være med på å utvikle skyplattformen til hele Norges befolkning?

Velg en jobb der du får utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: 7 500 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

Vi er på jakt etter flere utviklere som vil bidra med å lage grunnmuren og en utviklingsplattform basert på tjenester i allmenn sky for våre nye satsningsområder. Vi ser etter deg med noe erfaring eller du som er godt i gang, men ønsker noe mer. Vi ønsker å bygge et miljø der kunnskapsdeling og egen kompetanseutvikling settes høyt, og der du kan vokse med prosjektene.

Vi er i ferd med å etablere våre første tjenester i allmenn sky og søker deg som vil være en del av våre store teams som nå bygger fremtidens skyplattform.

Har du erfaring eller interesse innenfor Terraform, Flux, GitHub, CI/CD pipelining, Kubernetes, PostgreSQL, Kafka eller sikkerhetsløsninger, nøkkel- og sertifikathåndtering og store driftsmiljøer. Da ønsker vi å høre fra deg!

Informasjon om søknadsprosessen:

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev. Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg.

Vi tilbyr

 • spennende oppgaver i et stort teknologisk fagmiljø
 • muligheter for din personlige utvikling og spesialisering
 • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker
 • gode utviklingsmuligheter, kurs og samlinger
 • fleksitid og betalt overtid
 • en raus personalpolitikk og trening i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger
 • moderne lokaler og tilgang til treningsrom
 • konkurransedyktig lønn og gode betingelser

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid (hjemmekontor) når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver/senioringeniør (kode 1364/1181) fra kr 630.000 - kr 860.000 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneders prøvetid, og når vi jobber på tvers av flere lokasjoner kan det noen ganger være nødvendig å reise litt.

Hvordan er det å jobbe hos oss - sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Kvalifikasjoner

 • høyere utdanning innenfor IKT fag
 • lang og særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • erfaring med koding/scripting
 • god teknisk breddekompetanse
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

Personlige egenskaper

 • har gode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig
 • har gode kommunikasjonsferdigheter
 • er serviceinnstilt
 • er løsningsorientert og tar initiativ

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 30.11.2022

Arbeidssted: Trondheim

Arbeidsgiver:
IT, Skatteetaten
Holtermanns veg 1
7030 Trondheim

Kontaktperson:
Andreas Strømberg
andreaserikjohan.stromberg@skatteetaten.no
Tlf: 98485340

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler