Webredaktør

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er et direktorat underlagt Kunnskapsdepartementet (KD). IMDi er et gjennomføringsorgan for integreringspolitikken, og skal som forvaltningsorgan og kompetansesenter styrke kommunenes, sektormyndighetenes og andre samarbeidspartneres kunnskap og kompetanse om integrering og mangfold, slik at kommuners og sektorers samfunnsoppdrag kan utføres best mulig. Direktoratets hovedarbeidsområder er bosetting av nyankomne med flyktningbakgrunn og oppfølging av introduksjonsloven, bidra til økt sysselsetting blant personer med innvandrerbakgrunn, dialog med minoritetsbefolkningen, tilrettelegging av offentlige tjenester, forebygging av tvangsekteskap, kunnskapsutvikling og -formidling. IMDi er nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor.
IMDi har omlag 240 ansatte fordelt på kontorer i Narvik, Trondheim, Gjøvik, Bergen, Kristiansand og Oslo. Ca. 30 prosent av IMDis ansatte har innvandrerbakgrun
n. Direktoratet har i 2018 ca. 240,5 millioner kroner i driftsbudsjett og forvalter omtrent 16,9 milliarder kroner i tilskuddsmidler.

IMDi ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og det er et personalpolitisk mål å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. IMDi oppfordrer kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss uten hensyn til etnisitet, religion, kjønn, alder, seksuell orientering og funksjonsevne.
IMDi er en IA-virksomhet, som innebærer at både arbeidsgiver og de ansatte forplikter seg til systematisk samarbeid for å oppnå mer inkluderende arbeidsplasser.

I samsvar med Offentleglova kan en søker offentliggjøres på søkerliste selv om han/hun har bedt om at søknaden behandles konfidensielt. Vedkommende vil i så fall bli varslet før offentliggjøring.

Vil du bidra til integreringen av flyktninger i Norge gjennom god og brukerorientert informasjon? Da kan du være den vi trenger!
Integrerings- og mangfoldirektoratet har ledig en fast, 100 %-stilling som webredaktør. Stillingen er plassert i enhet for kommunikasjon og samfunnskontakt.
Som webredaktør i IMDi har du redaktør- og systemansvar for direktoratets digitale hovedkanal, www.imdi.no. Gjennom imdi.no leverer vi informasjon og verktøy til dem som jobber med integrering, først og fremst i kommunene, slik at de får løst oppgavene sine.
Vi er derfor på jakt etter deg som brenner for å lage innhold som brukerne trenger, og som bidrar til at vi oppnår våre mål. Du trives med å samarbeide med andre fagpersoner om å identifisere nyttig innhold og presentere det på en forståelig og godt strukturert måte. Du er i tillegg opptatt av kontinuerlig forbedring og videreutvikling, og du forstår hvordan web kan brukes som strategisk verktøy og kommunikasjonskanal.

Vi tilbyr

Lønn i henhold til statens regulativ som rådgiver stillingskode 1434 (kr.416600-611700) / seniorrådgiver stillingskode 1364 (kr. 517700-792700)
Fleksibel arbeidstid
IMDi har avtale om inkluderende arbeidsliv(IA)
Medlemskap i Statens pensjonskasse
Godt faglig og flerkulturelt arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning, fortrinnsvis kommunikasjons- eller webfaglig. Lang relevant erfaring kan erstatte kravet om høyere utdanning
Dokumentert erfaring (minst 2 år) med å lage og optimalisere innhold og struktur på web. Det er en fordel hvis du har jobbet som webredaktør før, og har erfaring med Episerver, sosiale medier og webutvikling.
God kompetanse om brukerrettet innhold, klarspråk og webstatistikk
Grunnleggende kjennskap til html, universell utforming og søkemotoroptimalisering
God forståelse for bruk av ulike kanaler, og strategisk bruk av web
Svært god formidlingsevne på norsk

Personlige egenskaper

Gode samarbeidsevner
Serviceinnstilt og løsningsorientert
Analytisk og strukturert
Initiativrik
Grundig

Stillingsbrøk

100

Søknadsfrist: 28.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Arbeidsgiver:

Tollbugt 20
0152 Oslo

Kontaktperson:
Katarina Heradstveit
Tlf: (+47) 98631131

Søk på stillingen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler