Sommervikarer – Skanneroperatører og Fototeknikere Kulturarvdigitalisering, NasjonalbiblioteketOm stillingen

I våre Papirdigitaliserings-seksjoner og ved vår Fotoseksjon har vi behov for til sammen 10-12 vikarer i sommer, mens de fleste av våre faste medarbeidere har sommerferie.

 

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
20.04.2024
Arbeidsgiver:
Nasjonalbiblioteket
Sted:
Mo i Rana
Stillingstittel:
Sommervikarer – Skanneroperatører og Fototeknikere
Stillinger:
10
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Sommerjobb
Stillingsprosent:
100

Arbeidsoppgaver

Våre sommervikarer vil jobbe i ulike produksjonsteam som har som hovedoppgave å digitalisere bøker, tidsskrift, aviser, arkivmateriale og bildesamlinger. I dette inngår arbeidsoppgaver som klargjøring, registrering, skanning og digitalt etterarbeide.

I noen seksjoner praktiseres turnus med forskjøvet arbeidstid.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har en gode digitale ferdigheter og aller helst en forståelse for bildeteknologi. Du kan f.eks. ha en påbegynt en utdannelse innen mediefag, som medietekniker eller lignende. Men erfaring fra lignende arbeid kan oppveie for utdanningsønsket.

Språk:
Norsk 

Personlige egenskaper

De vi tilsetter må kunne jobbe selvstendig og fungere godt i team. De må være systematiske, nøyaktige og effektive slik at vi sammen når våre produksjonsmålsettinger i ønsket kvalitet. Hos oss må alle bidra til å skape et åpent, trygt og raust arbeidsmiljø hvor initiativ og tilbakemeldinger oppmuntres og verdsettes.

Vi tilbyr

Midlertidig tilsetting i stillingskode 1070 Sekretær. Aktuell lønnsplassering for disse stillingene er lønnstrinn 37-40, som for tiden utgjør mellom
kr. 423 300 - 437 900 pr år. 
Aktuelle arbeidsperioder er fra og med juni til og med august.


Adresse: Finsetveien 2, 8624 Mo i Rana, Norge


Kontaktinformasjon

Kjetil Iversen
Kjetil Iversen
seksjonsleder Foto
E-post: kjetil.iversen@nb.no
Arne Edvardsen
Arne Edvardsen
seksjonsleder Papir 1
E-post: arne.edvardsen@nb.no
Mats Nylund
Mats Nylund
seksjonsleder Papir 2
E-post: mats.nylund@nb.no
Spørsmål om søknad og CV
Spørsmål om søknad og CV
E-post: personal@nb.no

Om arbeidsgiveren

Nasjonalbiblioteket er en av landets største og viktigste kulturinstitusjoner, og en av de fremste kildene til kunnskap om Norge og norske forhold. Med forankring i pliktavleveringsloven samler og bevarer vi det som er publisert i Norge innenfor alle medietyper, som bøker, tidsskrifter, aviser, musikk, film, foto, i kringkasting og på nett. I kraft av samlingen og ved å gjøre den tilgjengelig via digitale tjenester, danner Nasjonalbiblioteket grunnlag for dokumentasjon, forskning og læring, og bidrar til å skape identitet og tilhørighet.

Nasjonalbiblioteket skal bidra til å videreutvikle norske bibliotek som aktive og aktuelle samfunnsinstitusjoner, og har som mål å være et av Europas mest spennende og moderne nasjonalbibliotek.

Vi har ca. 600 ansatte i Oslo og Mo i Rana, og et budsjett på 680 millioner kroner.

Nasjonalbiblioteket ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen, og deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, seksuell legning eller hull i CV. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til registreringsformål. Navn på alle søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på den offisielle søkerlista, jf. Offentleglova § 25. Kopi av attester og vitnemål må vedlegges søknaden, og originaler fremlegges ved intervju.


NB Rana høstfasade