Logo Skatteetaten

Er du en erfaren og engasjert fullstack utvikler? Se her! IT
Om stillingen

Hvem er vi?

Vi er en gruppe på rundt 20 flinke folk som jobber med forvaltning og videreutvikling av løsninger knyttet til A-ordningen. A-ordningen er en samordnet måte for arbeidsgivere å digitalt rapportere opplysninger om inntekt og ansatte til NAV, SSB og Skatteetaten. Opplysningene danner grunnlaget for bedre tjenester til borgere fra både offentlig virksomhet og privat næringsliv, og det er Skatteetaten som forvalter ordningen på vegne av de andre etatene.

A-ordningen trådte i kraft 1. januar 2015 og vi er midt i et moderniseringsløp der våre to forvaltningsteam jobber tett sammen med en prosjektorganisasjon for å løfte oss over fra klassisk Java kjøretidsmiljø og OpenShift til sky. Vi utvider stadig porteføljen og har fått inn flere frontend-komponenter utviklet i React. Vi trenger derfor å styrke oss med flere kollegaer som vil være med på laget!

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som er fullstack utvikler og kan ta tak i både frontend og kompleks backend. Du trives med å jobbe i tverrfaglige team, ønsker å stadig strekke deg fagmessig, samtidig som du setter sosialt samhold og arbeidsmiljø høyt. Du er, og liker å holde deg oppdatert på nye trender innenfor teknologi og metode. Du er glad i å diskutere løsningsvalg, arkitektur og sikkerhet med dyktige kolleger. Du evner å skape god dialog og et godt samarbeid med de rundt deg – både tekniske ressurser og de med et mer forretningsmessig blikk på oppgavene våre.

I Skatteetaten jobber vi sammen fra start for å levere de beste og mest samfunnsnyttige tjenestene som finnes i offentlig sektor!

Hva går jobben ut på?

 • utvikle, innføre og vedlikeholde våre operative systemer
 • utvikle mikrotjenestekomponenter, testdrevet, lettbent, smidig og med fokus på sikkerhet
 • bidra til å bygge endringsdyktige løsninger og arkitektur
 • bidra til kontinuerlig forbedring av systemer og måten vi jobber på

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

 • høyere relevant utdanning på bachelor- eller masternivå, der relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • relevant erfaring fra systemutviklingsprosjekter eller forvaltning ved bruk av smidig metodikk og testdrevet utvikling
 • gode skriftlige og muntlige kommunikasjons- og formidlingsevner på norsk

Det er i tillegg en fordel med følgende:

 • god kompetanse og flere års erfaring med design, utvikling, test og vedlikehold av Java-/Kotlin-baserte applikasjoner og tjenester
 • god kompetanse og flere års erfaring med design, utvikling, test og vedlikehold av Typescript- og React- eller Vue-baserte applikasjoner og tjenester
 • erfaring fra store, kompliserte prosjekter innenfor offentlig sektor
 • erfaring med utarbeidelse av applikasjons-/løsningsarkitektur
 • erfaring med å jobbe i et devopsmiljø
 • erfaring med våre verktøy/teknologier/rammeverk: Confluence, Git, Grafana, Jira, Maven, NexusIQ, Playwrite, Splunk, Swagger, Jenkins, JSON-dokumenter, Node, OpenShift, PostgreSQL, SpringBoot

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker deg som er nysgjerrig, har stor interesse for ny teknologi og mulighetene de innebærer. Du bidrar positivt til arbeidsmiljøet og ønsker å være en del av et miljø som er preget av samhold, kreativitet, raushet, stolthet og dyktige kollegaer. Du er klar for å yte det lille ekstra når det trengs og evner å heve blikket, se sammenhenger og helhet også når det er hektisk rundt oss. Du setter kvalitet høyt og vil bidra til at vi klarer å nå de målene vi setter oss. 

Hvorfor skal du velge oss?

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som overingeniør eller seniorrådgiver/senioringeniør og får en brutto årslønn fra kr 650 000 – kr 910 000 avhengig av kvalifikasjonene dine. Stillingen har 6 måneders prøvetid. For spesielt kvalifiserte kandidater kan vi vurdere å gi noe høyere lønn enn dette.


Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 


Om arbeidsgiveren

Velg en jobb der du får utfordret deg selv ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no


2V9A1530

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
22.05.2024
Arbeidsgiver:
Skatteetaten
Sted:
Oslo
Stillingstittel:
Fullstack utvikler
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100


Adresse: Fredrik Selmers vei 4, 0663 Oslo


Kontaktinformasjon

Adaocha Anna Odu
Adaocha Anna Odu
underdirektør