Logo Skatteetaten

Er du revisor eller økonom, og klar for spennende oppgaver innen kontroll av næringsdrivende? Skatteetaten, divisjon innsats
Om stillingen

Er du økonom eller revisor, og kunne tenke deg å jobbe med fagområder i grensesnittet mellom økonomi og jus? Da kan det være nettopp deg vi søker etter!

Til gruppen vår på Voss søker vi etter en dyktig og samarbeidsorientert kollega. Her vil du bli en del av et godt faglig og sosialt miljø, hvor faglig kvalitet, kunnskapsdeling og samhandling vektlegges. Stillingen hos oss byr på varierte arbeidsoppgaver, og vil gi deg gode muligheter til faglig utvikling og kompetanseheving. 

Gruppen du blir en del av tilhører avdeling fokusområder i divisjon innsats, som har ansvar for å sikre riktig fastsetting av skatt og merverdiavgift for utvalgte skattepliktige, både selskap, næringsdrivende og personer. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med det som til enhver tid er fokus på skatteområdet – både innenlands og utenlands.

Hva går jobben ut på?

Innsatsområdene i avdelingen omfatter et bredt spekter av juridiske og økonomiske problemstillinger både nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber derfor i tverrfaglige team, hvor du vil ha stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag. 

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være

 • kontroll av næringsdrivendes regnskap
 • arbeid knyttet til finansielle eiendeler globalt (CRS)
 • utarbeide rapporter, varsel og vedtak
 • samarbeide internt med andre grupper og fagmiljøer

 

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

Du må ha dokumentert bachelor- eller mastergrad innen f.eks. økonomi, revisjon eller regnskap. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT /HK-dir. Du kan gjerne være nyutdannet eller ha 2-3 års relevant erfaring. 

Det er ønskelig at du har

 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
 • god regnskapsforståelse
 • relevant erfaring fra lignende arbeidsoppgaver

Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter, fortrinnsvis via Vitnemålsportalen.

Hva ser vi etter hos deg?

For å lykkes i denne rollen er det en fordel om du

 • liker å samarbeide og bidrar til god samhandling
 • kan jobbe selvstendig og løse oppgaver med andre kollegaer i team 
 • er nøyaktig og strukturert
 • er løsningsorientert og har evne til raskt å sette deg inn i nye problemstillinger

 

Hvorfor skal du velge oss?

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Vi verdsetter samarbeid og oppmuntrer til tverrfaglig arbeid med kolleger fra ulike fagområder.

Voss er en fantastisk bygd med stor aktivitet på sport, kultur og er kjent som ekstremsportsenteret i Europa. Skattekontoret er lokalisert sentralt i helt nye og oppdaterte lokaler som vi overtar i mai 2024.

Hos oss har du muligheten til å planlegge din egen arbeidshverdag og nyte fleksible arbeidsformer som sikrer en sunn balanse mellom arbeid og fritid. I tillegg tilbyr vi fleksitid, overtidsgodtgjørelse, sommertid og muligheten for trening i arbeidstiden.

Vi tilrettelegger også for en hybrid arbeidshverdag som gir deg muligheten til å jobbe både hjemmefra og på kontoret. Som medlem av Statens pensjonskasse vil du nyte godt av gode pensjonsordninger og gunstige betingelser for boliglån.
 
Du blir ansatt som rådgiver eller skatterevisor med en årslønn mellom kr 570 000 – kr 708 000 avhengig av kvalifikasjonene dine.


Verdt å merke seg før du søker

Utfyllende CV: Vi verdsetter dine erfaringer og kompetanse høyere enn din evne til å skrive en jobbsøknad. Det er derfor fint om du sender oss en god og beskrivende CV som fremhever dine kvalifikasjoner for stillingen. Du trenger ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Omvendt referansesjekk: For å sikre at du føler deg trygg i valget om å jobbe hos oss, tilbyr vi en omvendt referansesjekk. Dersom du er aktuell for stillingen vil du få tilbud om å kontakte noen av våre medarbeidere, slik at du kan stille de spørsmålene du måtte ønske, for finne ut om vi er en god match.

Mangfold og likestilling: Vi er for mangfold, likeverd, og likestilling. Vi oppfordrer kandidater med hull i CV-en, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn til å informere oss ved søknad for muligheten til positiv særbehandling.

Offentlig søkerliste: Vær oppmerksom på at navnet ditt vil vises på en offentlig søkerliste når du søker jobb hos oss. Du kan be om å bli unntatt fra denne listen ved å gi en begrunnelse, og vi vil vurdere din forespørsel nærmere.

Bakgrunnssjekk: Vi benytter leverandøren Semac til bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.


Om arbeidsgiveren

Velg en jobb der du får utfordret deg selv ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no
2V9A1550

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
30.05.2024
Arbeidsgiver:
Skatteetaten
Sted:
Vossevangen
Stillingstittel:
Økonom/revisor - fokusområder
Stillinger:
2
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100


Adresse: Miltzowsgata 2, 5700 Vossevangen, Norge

Åpne veibeskrivelse (i ny fane)

Kontaktinformasjon

Øystein Bauge
Øystein Bauge
underdirektør